Anahtar Kelimeler:

Lisanslar Tehlikede

Lisanslar Tehlikede

Borçlarını Ödeyemeyen Kırıkkalespor, Lisans Alamama Tehlikesiyle Karşı Karşıya.

 

Yeni sezon öncesi kendi sahasında oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının son hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Şimşeklerde, özellikle transfer konusunda yaşanan sıkıntılar had safhaya ulaşmış durumda.
Transfer konusunda yaşanan sıkıntıların üzerine birde geçen sezon bu takımın formasını giyen futbolcular ve bu takımın eski antrenörü Fikret Bademci’ye olan borçlardan dolayı futbolcuların lisansları tescil edilemedi.
Bu borçların ödenememesi nedeniyle başta kulüp olmak üzere hem kendileri zorda kaldıklarını hem de oyuncularının zorda kaldığını ifade ederek, bu durumun mutlaka acilen çözülmesi gerekiyor yoksa sahaya çıkaracak oyuncu bulmamız çok zor.
MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Atilla Gerin, Futbolcu ve antrenör borçlarını halledemediklerini belirterek, şunları söyledi: “Geçmiş dönemden kalan futbolcu ve antrenör borçlarını ödeyemediğimiz için Futbol Federasyonu, futbolcularımızın lisansını tescil etmedi. Futbolculara ve antrenörlere geçmiş dönemden borcumuz var” diye konuştu.
Açıklamalarına devam eden Atilla Gerin, “Pazar günü sahamızda oynamamız gereken Darıca Gençlerbirliği maçına da çıkamayabiliriz ya da alt yapı oyuncuları ile geçen seneden sözleşmesi devam eden futbolcularımızla sahaya çıkabiliriz. Çünkü iki maç üst üste sahaya çıkmayan takım, statü gereği küme düşürülüyor” dedi.
Gerin, bu sıkıntıların aşılması için bütün gücümüzle mücadele ediyoruz ve en geç Cuma günü mutlaka bu işi çözmemiz gerekiyor. Çünkü araya hafta sonu giriyor ve Futbol Federasyonu’nun lisans işlemlerine bakan kurulları hafta sonu tatili içine gireceklerinden bu işin mutlaka çözülmesi gerekiyor.
Eğer bu işi çözemezsek sahaya nasıl bir kadro ve oyuncu grubu ile çıkarız hiç bilemiyoruz ve bunu düşünmek dahi istemiyoruz. Koskoca Kırıkkale kentinin takımı bu hallere düşmemeli ve bütün Kırıkkale bu taşın altına elini koymalı ki bu takımı bu durumdan kurtaralım.
Şimdi bu sorunun biran önce çözülmesi için yönetim kurulumuz başta başkanımız olmak üzere bütün güçleriyle çalışıyorlar ve bu durum umuyorum ki bugün mutlaka çözülecektir. Biran önce bu belirsiz durumun ortadan kalkması en büyük dileğimiz. Bizler Kırıkkalespor’un ilk maçında seyircisi ile buluşmasını ve taraftarı ile lige güzel bir başlangıç yapmasını istiyoruz diyerek sözlerini tamamladı.
Haberkale


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli