Anahtar Kelimeler:

ANAP Lideri: Bütünleşme İyi Gidiyor

ANAP Lideri: Bütünleşme İyi Gidiyor

Anavatan Genel Başkanı Salih Uzun, Haberkale`ye Konuştu.

 

Haberkale - Özel Haber
Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, beraberindeki Anavatan Partisi Genel Başkan yardımcısı İbrahim Çelebi ile birlikte Kırıkkale teşkilatının eski yöneticilerinden Hüsrev Mercimek’in cenaze törenine katılmak üzere şehrimize geldi.
Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü kavşağında bir sürücünün çarpıp kaçması sonrasında 9 gün yoğun bakımda kalan ve hayata gözlerini yuman Hüsrev Mercimek’in cezasine katılan Uzun, cenaze sonrasında Haberkale’ye Bütünleşme süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Bütünleşme Süreci Çok İyi Gidiyor
Anavatan Genel Başkanı Salih Uzun cenaze sonrasında bütünleşme ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Uzun, “Türkiye”nin siyasi konjektörü ortada. Gerek Anavatan Partisi gerek Demokrat Parti, Türkiye’nin ufkunun açılmasında önemli bir yapıya sahip çalışmalara imza atmıştır. Bugün arzumuz, bütünleşme ile beraber, çağdaş, halktan kopuk olmayan, halkın isteklerine cevap verebilen bütünleşmenin eseri olan güzel bir partiyi hayata geçirmektir. Bizler halkımızdan aldığımız öneriler, destekler, eleştiriler ile bu yola çıktık. Şunu iyi biliyoruz ki Millet iradesi her şeyin üstündedir. Bütünleşme sürecinde çok iyi yol kat ettik. Milletimizin de bizlere olan inancı, güvenci, desteği ile bu yolda emin adımlarla yol alacağız” diye konuştu.
Gücümüze Güç Katıyoruz
Uzun şunları söyledi: “Bizim hedefimiz birleştirici değil, bütünleştirici bir görevi ortaya çıkarmak. Türkiye’nin durumu ortada. Bugün baktığımız zaman halkımızın istekleri ortada. Adam gibi bir yönetim anlayışı ile iktidarın alternatifsiz olduğunu büyük kongremizden sonra herkes görecek. Dün Antalya kongresindeydim, il kongrelerimizi gücümüze güç katarak gerçekleştiriyoruz. Büyük kongreden sonra halkımızın dertlerini dinlemek için halkımızın ayağına ineceğiz. İnanıyoruz ki bu bütünleşme ile birlikte Türkiye’nin kaderi değişecek halkımızın yüzü gülecek.”
Uzun, cenaze töreninin ardından Mercimek`in evine giderek Mercimek ailesinin yakınlarına baş sağlığı temennisinde bulundu.
Haberkale
 


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli