Anahtar Kelimeler:

9 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

9 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

Hüsrev Mercimek, Yoğun Bakımdan Sağ Çıkamadı.

 

14 Ağustos gecesi saat 23.00 sıralarında, ailesinin de içinde bulunduğu otomobille yeşil ışıkta kavşağa giren Hüsrev Mercimek, kırmızı ışıkta geçmeye çalışan bir kamyonetin kendilerine çarpmasıyla ağır yaralanmıştı. Kaburgasında ve birçok kemiğinde kırıklar bulunan Mercimek’in yaşam savaşı 9 gün sürdü. Mercimek, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
14 Ağustos gecesi eski rektörlük kavşağında kırmızı ışıkta geçen C.T’nin yönetimindeki 71 AT 314 plakalı kamyonet, o sırada kendisine yeşil ışık yanıp kavşağa giren Hüsrev Mercimek’in yönetimindeki hususi otomobile çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle orta refüje savrularak ağaç ve direklere çarpıp hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Hüsrev Mercimek, eşi Belgin Mercimek ve çocukları Saygın Mercimek ile Simay Mercimek, kaza mahalline gelen ilk yardım ekipleri tarafından otomobilden çıkartılıp hastaneye kaldırılmıştı.
9 Gün Boyunca Yaşam Mücadelesi Verdi
Ailenin diğer üyeleri kazayı hafif yaralarla atlatırken, aracın sürücüsü Hüsrev Mercimek, kaburgasında ve birçok kemiğinde kırık olması sebebiyle 9 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Sabah saatlerinde durumu iyice ağırlaşan Mercimek, 9 günlük yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu. Mercimek`in cenazesi Pazartesi günü öğle namazına müteakiben Yaylacık Merkez Camii`nde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.
Haberkale
İlgili yazı: Trafik Vahşeti!  


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli