Anahtar Kelimeler:

Köstekli`ye Zor Sorular

Köstekli`ye Zor Sorular

Açıklama Savaşlarında Sıra Adnan Çatalok`taydı.

 

Son iki gündür oda başkanları arasında devam eden tartışma gün geçtikçe büyüyerek devam ediyor. Son olarak da Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok yazılı bir açıklama yaparak Birlik Başkanı Süleyman Köstekli`yi eleştirdi. Çatalok açıklamasında “Yıllardır TESK Yönetim kurulu üyeliği görevini yapıyorsunuz, TESK`ten destek alıp ilimize neden bir esnaf sarayı kazandırmadınız” dedi.
Çatalok açıklamasında şu ifadelere yer vererek "Biz kimseyi üvey evlat olarak görmüyoruz diyorsunuz. Sigara yasağının yürürlüğe girdiği günden sonra her ilde olduğu gibi ilimizde de tütün kontrol kurulları oluşturuldu. Bu kurulda konunun en çok muhatabı olan Kahveciler odası ve Lokantacılar odası olması gerekirken, konuyla alakası olmayan diğer oda başkanlarını görevlendirdiniz” diye sordu.
Öz Evlat, İcraya Verilir mi?

Çatalok açıklamasında şunları kaydetti: “Maddi imkânsızlıklar içerisinde bulunan odamızı, katılım borcu yüzünden icraya vererek mağdur duruma düşüren birine neden yakın olayım? Sayın Köstekli, sizce bu öz evlat muamelesi mi yoksa üvey evlat muamelesi mi? Odası dahi kapalı diye beyanat vermişsiniz, siz de biliyorsunuz ki odamızın maddi imkânları ortada ve bu çerçevede 5 elaman çalıştıracak bir gücümüz yok. Ancak bütün sıkıntılarımıza rağmen üyelerimizin işleri aksamaması için bir görevli arkadaşımız, üyelerimizin resmi dairelerle olan işlerini takip ediyor. Biz üyelerimizin hizmetinde olmaktan son derece mutluyuz. Sayın Köstekli, madem sigara yasağı ile ilgili bu kadar çalışma yaptınız da neden esnafımızı tek tek gezip hakkımda yazdığınız basın bültenlerini dağıttırdığınız gibi, bu konularda da esnaflarımıza bilgi vermediniz.”

Haberkale



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı