Anahtar Kelimeler:

Uluyol Ailesi`nde Sünnet Sevinci

Uluyol Ailesi`nde Sünnet Sevinci

Çelebi Belediye Başkanının Çocukları Sünnet Ettirildi.

 

Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol’un çocukları Emircan ve Veli düzenlenen muhteşem bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.
Bir dönem Mamak Belediye Meclis üyeliği de yapan Başkan Uluyol’un çocuklarının bu mutlu gününde Kırıkkale ve Ankara siyasetinden pek çok ünlü sima bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Karaahmetli Belediye Başanı Faruk Aktaş, Köprüköy belediye başkanı Hasan Taşpınar, Çelebi Kaymakamı Ercan Ateş, AK parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, eski ve yeni Mamak belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda seçkin davetli topluluğu Uluyol ailesinin mutluluğunu birlikte paylaştı.
Ayaş Gökler köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Folklor ekibi gösterileriyle geceyi bir şölen havasına çevirdi. Emircan ve Veli Uluyol, sahneye aynı ekibin gösterileriyle birlikte geldi. Folklorcular Uluyol ailesini ortalarına alarak, sahnede konfeti patlattılar.
Emircan ve Veli’nin sünnet töreninde kına gecesi de düzenlendi. Çocuklara kınalarını amcası Selçuk Uluyol ile dayısı Metin Suvay yaktı.
Haberkale

 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli