Anahtar Kelimeler:

TP İl Başkanı Yavuz Oldu

TP İl Başkanı Yavuz Oldu

İl Başkanlığı Görevi Abdurrahman Yavuz`a Verildi.

 

Kırıkkale siyaset sahnesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren, iş adamı Abdurrahman Yavuz, Türkiye Partisi İl teşkilatını oluşturma yetkisini Genel Başkan Abdullatif Şener’den aldı.
Yaptıkları araştırma sonrasında böyle bir kararı aldıklarını belirten Şener, Yavuz’a olan güveninin tam olduğunu, Kırıkkale’de en iyi yapılanmayı kendisinin yapacağına emin olduğunu vurguladı. Yavuz’un siyasi başarısını araştırdığını söyleyen Şener, kurucu başkan olarak atandığını kaydetti. Şener, Kırıkkale’deki yetkinin Yavuz’da olduğunu, oluşumu Yavuz’un yapacağını belirtti. Kırıkkale’nin kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Şener, en kısa zamanda Kırıkkale’ye de gelerek vatandaşlarla kucaklaşacağını dile getirdi.
Kendisine güvenerek böyle bir görevi veren Genel Başkan Şener’e teşekkür eden Yavuz “Omuzlarıma yüklenen yükün farkındayım. Şimdiye kadar üzerime düşeni, bana verilen görevleri layıkıyla yaptığımı tüm Kırıkkale halkımız bilir. Artık halkımıza olan sorumluluğum daha da arttı. Vatandaşlarımızın gerekli desteği vereceğinden hiç şüphem yok. Yeni tertemiz bir siyaset yolunda hizmet verecek olmanın da haklı gururunu yaşıyorum. En kısa zamanda il ve ilçe teşkilatlarımı oluşturacağım. Kırıkkale halkının desteğiyle partimiz hak ettiği konuma gelecektir” şeklinde konuştu.


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli