Anahtar Kelimeler:

Çelebi`ye TOKİ Geldi

Çelebi`ye TOKİ Geldi

TOKİ Konutlarının Temeli Atıldı.

 

Kırıkkale`nin Çelebi ilçesinde yaptırılan TOKİ konutlarının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene katılan Vali Hakan Yusuf Güner “TOKİ konutlarının yapılması ile Çelebi İlçesi önemli ölçüde gelişecek” dedi.
Çelebi İlçesinde yaptırılan TOKİ konutlarının temel atma törenine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, AKP Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, AKP Kırıkkale İl, İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma töreni öncesi konuşma yapan Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol “Çelebi’ye ve siz değerli Çelebi halkına ne yapılsa azdır. Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Özverili, çalışkan, dürüst Çelebi halkına yapılan hizmet hiçbir zaman boşa gitmez. Sizlerle hizmetlerin en iyisi için buradayız.  Bugüne kadar Çelebi’nin nelerden yoksun bırakıldığını hepimiz biliyoruz. Bu eksikleri bütün gayretlerimizle en kısa zamanda gidermek için uğraşmaktayız. Başta Milletvekilimiz Turan Kıratlı’nın Çelebi İlçesine TOKİ bloklarının gelmesindeki büyük katkılarından, vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Çelebi güzel bir ilçe. TOKİ bloklarının ilçemize katacağı güzellik çelebi ilçesinin çehresinin değişmesini sağlayacak” dedi.
Ekonomik sosyal ve kültürel anlamda değişmeye gelişmeye adım atılmış olacağını ifade eden Başkan Ulusoy “Sosyal konutlar TOKİ blokların Çelebi ilçesine büyük yararlar sağlayacak. Bugüne kadar Çelebi’de görev yapan memurların yaşamış oldukları bu sıkıntılar ortadan kalkmış olacak” şeklinde konuştu. Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı da konuşmasında  “Çelebi ilçesine yaptırılan TOKİ konutları sayesinde ilçenin ekonomisi hızla gelişecek. Buraya yaptırılan TOKİ konutları yanı sıra cami ve iş merkezleri yapılacak. Artık burada çalışan memurlara Kırıkkale’de değil Çelebi’de ikamet edecekler. Ayrıca ilçeye yatırımlar devam edecek” dedi.  Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise “Çelebi ilçesine yaptırılan TOKİ konutları sayesinde ilçenin nüfusu hızla gelişecek” dedi. Ayrıca ilçe halkına ceviz fidesi verileceğini belirten Vali Güner  “Siz yetiştirin, ben alacak kişi bulacağım” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından TOKİ evlerinin temeli atıldı.
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli