Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`ye 3 Bakan Geliyor

Kırıkkale`ye 3 Bakan Geliyor

Bir Dizi İmza ve Açılış İçin Geliyorlar.

 

AKP Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, önümüzdeki hafta Kırıkkale’ye 3 bakanın geleceğini söyledi. Kıratlı, Milli Savunma Bakanı, Ulaştırma Bakanı ve Tarım ve Köy işleri Bakanı’nın bir dizi imza ve açılış için Kırıkkale’de olacaklarını söyledi.

Kıratlı, 29 Temmuz’da Milli Savunma Bakanı Mehmet Vecdi Gönül ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Kırıkkale’de olacağını söyledi. Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleşmesi beklenen ve daha sonra iptal edilen ziyaretin önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini söyleyen Kıratlı, “İki bakanlık arasında yoğun çalışmalar sonucunda ziyareti sağladım. Devlet Demir Yolları’nın tren tekerlerinin MKE Çelik fabrikasında üretilmesini amaçlayan 250 milyonluk projenin imza töreni yapılacak” dedi.

Kıratlı, bakanların Kırıkkale ziyaretlerini önemsediğini belirterek, “Gelen bakanımızı boş göndermiyoruz. Mutlaka Kırıkkale için bir şey istiyoruz. Sağ olsunlar onlar da bizleri kırmıyorlar. Tarım Bakanımızı da davet ettik. İnşallah bu ziyaret diğer bakan ziyaretlerinde olduğu gibi Kırıkkale için oldukça verimli geçecek” diye konuştu. Tarım Bakanı Mehdi Eker’in Kırıkkale’de bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli