Anahtar Kelimeler:

AKP Plaka da Kurtaramadı

AKP Plaka da Kurtaramadı

Kendini Vekil Oğlu Olarak Tanıttı Ama Yakalandı.

 

07 AKP 20 plakalı otomobille akaryakıt istasyonuna giderek AKP Hatay milletvekilinin oğlu olarak tanıtan kişi, 100 TL benzin alarak kayıplara karıştı.
07 AKP 20 plakalı otomobille akaryakıt istasyonuna giderek AKP Hatay milletvekilinin oğlu olarak tanıtan kişi, 100 TL benzin alarak kayıplara karıştı. Polisin takibi sonucu Ankara girişinde yakalanan şüpheli 15 gün öncesinde memleketi Antalya’dan çaldığı otomobil ile Kırıkkale’de sevdiği bir kızı kaçırmak istediğini söyledi.
Antalya`da Serkan Taşdemir`e ait 07 AKP 20 plakalı otomobilin 2 hafta önce gece çalınmasından sonra polis harekete geçti. Antalya doğumlu olan 31 yaşındaki Mahmut Panoğlu, aynı plakalı otomobil ile Kırıkkale`deki bir akaryakıt istasyonuna gelerek, kendisini AKP Hatay milletvekilinin oğlu olarak tanıttı. 100 TL`ik benzin alan Panoğlu, üzerinde parası olmadığını söyleyerek hızla uzaklaştı. Panoğlu, benzin parasını vermeden kaçınca benzinlik çalışanları, durumu polise haber verdi.
Bunun üzerine polis ekipleri Panoğlu`nu takip etmeye başladı. Panoğlu Ankara girişinde polisler tarafından kıstırılarak yakalandı. Kırıkkale`ye getirildikten sonra sorgusunda kız kaçırmaya geldiğini anlatan Mahmut Panoğlu, adliyeye sevk edildi.
Otomobil sahibi Serkan Taşdemir, Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça`dan otomobilinin anahtarını aldı. Taşdemir, “15 gün önce evimin önünden çalınan otomobilim için tüm illerin Emniyet müdürlüklerine bilgi verildi. Umudumu yitirmek üzereyken Kırıkkale Emniyeti`nden sevindirici haberi aldım, mutlu oldum” dedi.


  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu