Anahtar Kelimeler:

Gönül Gözüyle Okuyorlar

Gönül Gözüyle Okuyorlar

Görme Engellilere Kur`an-ı Kerim Kursu.

 

Kırıkkale Görme Engelliler Derneği ve Kırıkkale Müftülüğü ortak çalışmasıyla görme engellilere yönelik Kur’an-ı Kerim kursu açıldı. Kabartma yazılı Kur’an-ı Kerim’lerle kutsal kitabı öğrenmeye çalışan genç kızlar, azmin önünde hiçbir şey duramaz dedirtti.
Gönül gözüyle gören görme engelliler, Kırıkkale Görme Engelliler Derneği ve il müftülüğü çalışmasıyla açılan Kur’an kursunda kutsal kitabı okumayı öğrenme fırsatı yakaladılar. Hayırseverler tarafından kursa bağışlanan kabartma yazılı Kur’an-ı Kerim’lerle kursa katılan 10’a yakın görme engelli genç kız, büyük bir azimle kutsal kitabı okumaya çalışıyor.
“Biz de Varız”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırıkkale Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik, görme engelliler olarak gündelik hayatta her konuda var olmaya çalıştıklarını belirterek hayatın dışında kalmayacaklarını, bunu yaparken de herkesten destek beklediklerini ifade etti. Çelik, Çarşı Camisi’nde süren Kur’an kursuna kabartma yazılı Kur’an-ı Kerim bağışlayarak destek olan hayırseverlere teşekkür etti.


  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu