Anahtar Kelimeler:

Uzelli`ye Gurur Veren Ödül

Uzelli`ye Gurur Veren Ödül

Recep Uzelli`ye Üstün Hizmet Ödülü.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Üstün hizmet ödülleri sahiplerini buldu. Kırıkkale’den işadamı hemşehrimiz Recep Uzelli Meclis Üstün Hizmet ödülüne layık görüldü.

Yaptırdığı 24 derslik ilköğretim okulu dolayısıyla Kırıkkale Valiliği tarafından ödüle aday gösterilen Recep Uzelli ödülü almaya hak kazandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan’dan ödülünü alan Uzelli, sevincini eşi Yelda, oğlu Oğuzhan ile programa katılan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı ile paylaştı.

BU ÖDÜL BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ödül töreni sonrası konuşan hemşerimiz Recep Uzelli şunları söyledi. “Bu zamana kadar pek çok ödül aldım. Bu ödül benim için çok önemli. 22 yıldan bu güne kadar hiçbir şekilde vergimde telefon faturamda hiçbir aksama yapmadım. Vergi sıralamasında yerimi hep aldım. Kırıkkale’de böyle bir okul yaptırmamdan dolayı devletimizin bunu takdir etmesi ayrı bir olaydır. Kırıkkale’de olması daha farklı. Omuzlarımıza daha fazla yükler getiriyor. Kırıkkale’de yeni okullar, sağlık ocakları yapılması gerekiyor.”

TEŞEKKÜRLER

“Hatta milletvekillerimizle istişaresini yaptık, Anadolu lisesi yapılması yönünde bir çalışmamız olacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımıza, Kırıkkale Valisine, Kırıkkale milletvekillerine, belediye başkanlarına, il genel meclisi başkanı ve üyelerine, sivil toplum örgütlerine, her zaman kendileri ile gurur duyduğum çok değerli Kırıkkaleli hemşehrilerime, bana böyle bir gururu yaşattıkları için şükranlarımı sunuyorum. Bu ödülü Kırıkkale adına alırken, Kırıkkale ile ilgili sorumluluklarımın daha da arttığı bilinci içerisindeyim.”

KIRIKKALE İÇİN GURUR ÖDÜLÜ

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner gazetemize yaptığı açıklamasında Kırıkkale için hayırlı olmasını temenni ederken “İlimiz için gurur duyulacak bir ödüldür. TBMM çatısı altında bir hayırsever işadamımızın yaptırdığı okul dolayısıyla böyle bir ödüle layık görülmesi son derece önemlidir. Umarım darısı diğer hayırseverlerimize vesile olur” dedi.

MİLLETİMİZ ADINA VERİYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi şeref salonunda yapılan ödül töreninde konuşan Meclis Başkanı Köksal Toptan “Bu ödüllerle, halkımıza hizmet eden herkesin, ülkesi için emek sarfeden her bireyin değerli olduğunu göstermek istiyoruz. Yüce Meclisimiz, bu ödülleri milletimiz adına büyük bir gururla vermektedir” şeklinde konuştu.

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu