Anahtar Kelimeler:

Ayağının Tozuyla Esnafı Gezdi

Ayağının Tozuyla Esnafı Gezdi

Yeni Kırıkkale Valisi Güner, Esnaf ve Vatandaşla Sohbet Etti.

 

Valililer kararnamesi ile Gaziantep`in Nizip ilçesinde kaymakam iken Kırıkkale`ye vali olarak atanan Hakan Yusuf Güner ildeki ilk gününde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. Esnaflar ile konuşan Vali Güner "Sizlerin makamında sizlere hizmet için varız. Siz değerli hemşerilerimizi kahve, çay içmeye bekliyorum" dedi.
Kırıkkale`ye vali olarak atandığı ilk gün esnafları dolaşan yeni Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, işimiz vatandaşlarımızın çözümlenmeyen problemleri çözmektir. Kırıkkale Anadolu’nun içinde en modern, gelişimde hız kazanan bir ilimiz. Bu göreve atandığım günden itibaren artık kendimi de Kırıkkaleli olarak görüyorum. Bugün emniyet müdürümüz ile ilimizdeki esnafları gezmeyi uygun gördük. Vatandaşlarımızın ayağına bizler gitmeyi düşündük ve inanıyorum ki bu ziyaret çok güzel oldu. Kırıkkale devletine milletine bağlı bir ilimizdir. Bu güzel memlekete hizmet etmekten dolayı son derece mutluyum.
Hayırlı İşler Bol Kazançlar

Kırıkkale`nin yeni valisi Kentin en işlek caddesi olan Zafer Caddesi’nde esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflar ile sohbet eden Vali Güner, kendisine sıcakta ikram edilen limonatadan ve sudan içti. Esnafların kendisine gösterdiği yoğun ilgiden son derece memnun olduğu gözlenen Güner "Tam bir Anadolu şehri olan Kırıkkale gerçekten güzel bir ilimiz. Genç bir nufusa sahip olan ilimizde inanıyorum ki şehirle bütünleşip güzel çalışmalara imza atacağız. Bugün siz değerli esnaflarımızı makamımıza çay içmeye kahve içmeye bekliyoruz. Sizler makamımıza gelerek çayımızı kahvemizi içeceksiniz bizlerde daha sonra sizlerin gelip çayınızı, kahvenizi içeceğiz" dedi. Güner esnaflar ile olduğu kadar kent merkezinde bulunan seyyar satıcılar, taksiciler, büfeler ve şehrin temizliğini sağlayan temizlik işçileri ile de sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.
Haberkale


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli