Anahtar Kelimeler:

Ankara`da Sanatsal Gece

Ankara`da Sanatsal Gece

Düzenlenen Yılsonu Gecesinde Dernek Öğrencileri Sanatsal Gösteriler Sundu.

 

Yazarımız Ahmet Yeşil’in başkanlığını yürüttüğü Ankara Güzel Sanatlar Derneği tarafından hazırlanan yılsonu sanatsal gecesi Ankara Piano reastoranda gerçekleştirildi. Gecede dernek öğrencileri birbirinden güzel sanatsal çalışmalar sundu.
Ankara Güzel Sanatlar Derneği’nde gönüllü eğitmenlerle beraber bir yıl boyunca piyano, keman, tiyatro, dans gibi sanat kollarında çalışmalar yapan öğrenciler, düzenlenen yolsonu gecesinde bu çalışmalarını arkadaşları ve ailelerine sunma fırsatı buldular. Gece öncesi kısa bir konuşma yapan dernek başkanı ve yazarımız Ahmet Yeşil, ulu önder Atatürk’ün “sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir” sözünü hatırlatarak, kendilerinin de gençlerimizde sanat bilincinin oluşması için çalıştığını kaydetti. Konuşmaların ardından dernek öğrencileri tarafından sunulan keman, piyano, dans ve mini tiyatro gösterileri davetlilerden büyük alkış aldı.
Derneğin yılsonu gecesine Haberkale Genel Yayın Yönetmeni Halil Çağrı Mutlu, Haberkale Haber Direktörleri Arif Çakıroğlu, Cemal Fatih Polat ve Mavi Dünya Gazetesi Yazı işleri Müdürü Nisan Çalışkan da katıldı.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli