Anahtar Kelimeler:

Barut-San İşçileri Yine Eylemde

Barut-San İşçileri Yine Eylemde

Eyleme Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız da Katıldı.

 

Enerji iş kolu çalışanlarının sorunlarını dile getirmek amacıyla MKE Barut-San AŞ önünde kitlesel basın açıklaması yapıldı. Eyleme Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız da katıldı.
 
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan AKYILDIZ tarafından yapılan basın açıklamasında MKE Genel Müdürlüğünün ikiyüzlü davranış içerisinde olduğu söylendi. Akyıldız, eylem ve basın açıklaması kararı aldıktan sonra Genel Müdürlükten arandıklarını ve “görüşerek sorunları çözelim, eylem yapmayın” denildiğini ancak kendilerinin basın açıklamasını yapacaklarını ve Genel Müdürlüğün uzlaşmaya yakın olduğunu da bu basın açıklamasında ifade edeceklerini söylemelerine rağmen Genel Müdürlüğün Barut-San AŞ Yöneticilerini arayarak eylemin iptal edildiğini duyurduğunu ve bu şekilde yalan söyleyerek eylemi baltalamaya çalıştığını ifade etti.
 
Genel Müdürlük Önünde de Eylem Yapılacak
 
Akyıldız daha sonra çalışanların nöbet, banka promosyonları ve tazminatlarla ilgili sorunlarını dile getiren basın açıklamasını okudu. Akyıldız, MKE Genel Müdürlüğü önünde ileriki günlerde eylem yapacaklarını da belirtti.
 
Barut-San AŞ önündeki eyleme Türk Enerji-Sen Genel Merkez yöneticileri, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi M.Yaşar Şahindoğan, Türk Enerji Sen İl Temsilcisi Fatih Yurdakul, Türk Kültür Sanat-Sen İl Temsilcisi Köksal Pekuz, Türk Enerji-Sen Ankara Şube Başkanı Celal Sombay ve çok sayıda Barut-San AŞ çalışanı katıldı.
 
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli