Anahtar Kelimeler:

Bahşılı TOKİ`de Gerginlik

Bahşılı TOKİ`de Gerginlik

Müteahhit Firma Yetkilisiyle Tartıştılar.

 

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesindeki TOKİ konutlarının bitmek bilmeyen sorunları ev sahiplerine sıkıntı yaşatıyor. Sorunları dinlemek için gelen müteahhit firma yetkilisiyle tartışan ev sahipleri, firma yetkilisinin kendilerine gösterdiği umursamaz tavırla çileden çıktı. Firma yetkilisi, ev sahiplerinin hışmından aracına binip TOKİ’den ayrılarak kurtuldu.
 
Bahşılı 1.etap TOKİ’de bitmek bilmeyen sorunlar, ev sahipleriyle müteahhit firma yetkililerini karşı karşıya getirdi. Site yöneticileri ve daire sahipleriyle eksik yerleri gezerek sorunlar hakkında bilgi alan firma yetkilisinin agresif tavırlarına sinirlenen TOKİ sakinleri, firma yetkilisine tepki gösterdi.
 
Sorunları Dinlemeden Kaçtı
 
TOKİ’deki sıkıntıları yakından tespit etmek için gelen müteahhit firmanın yetkilisi, site yetkilileriyle muhatap olmayı umarken karşısında onlarca vatandaşı buldu. Her kafadan bir ses çıktığını iddia eden firma yetkilisi, tekrar geldiğinde sadece yetkililerle görüşme yapacağım diyerek TOKİ’den ayrılmak istedi. Bu sırada vatandaşlarla firma yetkilisi arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Firma yetkilisi, tartışma büyümeden aracına binerek TOKİ’den ayrıldı.
 
Eksiklikler Tamamlanmıyor
 
TOKİ Site Başkanı İsmail Erkol, defalarca TOKİ’ye ve yüklenici firmaya başvurmalarına rağmen sitenin eksiklerinin bir türlü tamamlanmadığını söyledi. Erkol, yollarda meydana gelen bozulmaların, yağmur suyu giderlerinin tıkanması, kanalizasyondaki sorunlar, yolların çökmesi, kazan dairesindeki motor aksaklıkları, su depo tanklarının sızdırması, direpanjurlarının su akıtması gibi sorunların bir an önce çözülmesini istedi.
 


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli