Anahtar Kelimeler:

İstediği Kızı ve Amcasını Yaraladı

İstediği Kızı ve Amcasını Yaraladı

İstediği Kız Kendisine Verilmeyince Deliye Döndü.

 

Dün gece saat 02.00 sıralarında istediği kızın kendisine verilmemesine sinirlenen polis memuru E.K, evlenmek istediği Sühelya Şenses ve amcası Hidayet Şenses’e silahlı saldırıda bulundu. Amca ve yeğeni yaralayan polis memuru, kaçmaya çalışırken aracıyla trafik kazası geçirince yaralı olarak polis tarafından yakalandı.
 
Ardahan Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru E.K, daha önceden evlenme teklifi yaptığı Süheyla Şenses’in kendisiyle izin verilmemesi üzerine, çalıştığı Ardahan Emniyet Müdürlüğü’nden izin alarak Kırıkkale’ye geldi. Dün gece saat 02.00 sıralarında evlenmek istediği kız ve amcasının bulunduğu eve gelen polis memuru E.K tabancasıyla 20 yaşındaki Süheyla Şenses ve amcası Hidayet Şenses’e ateş etti.
 
Kaçmaya Çalışırken Kaza Yaptı
 
Amcayı bacağından, evlenmek istediği genç kızı ise bacak ve omzundan yaralayan E.K, olay yerinden aracına binerek ayrıldı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü E.K, Devebağırtan mevkiinde aracını yoldan çıkıp takla atması sonucu araç içinde sıkışarak polislerce yakalandı. Yaralanan E.K hastaneye kaldırıldı. Silahla yaralanan amca ve yeğeninin tedavileri sürüyor.


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli