Anahtar Kelimeler:

Kaçak İşyerine Yıkım

Kaçak İşyerine Yıkım

Başbakan`a Verdiği Destek de Kurtaramadı.

 

Kırıkkale Bahşılı ilçesinde kaçak yapı olduğu belirlenen Yasef Cengiz’e ait işyeri belediye ekiplerince yıkıldı. Cengiz daha önce Başbakan’ın Davos çıkışı sonrası söz konusu işyerine “Davos Fatihi Başbakan” levhası asmasıyla gündeme gelmişti. Cengiz’in işyerinin yıkıldığını görenler, “Davos Fatihi” bile onu kurtaramadı yorumunu yaptılar.
 
Bahşılı ilçesi Atadönmez Mahallesi’nde bulunan Yasef Cengiz’e ait işyeri dün Bahşılı Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Belediye yetkilileri, daha önceden alınan kaçak yapı yıkım kararının, Cengiz’in idare mahkemesine başvurması ve mahkemenin onaylaması sebebiyle ancak şimdi yerine getirildiğini kaydettiler.
 
Cengiz: Oy Vermedik Diye Yıktılar
 
Yıkım ekiplerine tepki gösteren demir atölyesi sahibi Yasef Cengiz ise, Bahşılı’da bir çok kaçak yapı bulunmasına rağmen kendisinin mevcut başkana oy vermediği için belediyenin hışmına uğradığını iddia etti.
 
Başbakan’a Destek Vermişti
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Davos zirvesinde İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e “one minute”li çıkışı sonrası Başbakan’a Kırıkkale’den ilginç bir destek gelmiş, Bahşılı’da demir atölyesi işleten Yasef Cengiz işyerinin çatısına büyük saç levhadan “Davos Fatihi Başbakan” yazısı ve Türk bayrağı asmıştı. O işyerinin dün AKP’li belediyenin ekipleri tarafından yıkıldığını görenler ise Cengiz’i Davos Fatihi bile kurtaramadı yorumunu yapmaktan kendilerini alamadılar.
 
 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu