Anahtar Kelimeler:

Cevizoğlu`ndan Sert Tepki

Cevizoğlu`ndan Sert Tepki

Hakkında Çıkan Haberlere Cevap Verdi.

 

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Adem Cevizoğlu, bir kısım basın organları tarafından hakkında yapılan haberler için açıklama yaptı. Basın toplantısında iktidara yandaş dediği medyayı eleştiren Cevizoğlu, “işçinin haklı feryadını görmeyenler, bunu haber yapmayanlar, neden bayramı kutlamadılar diye haber yapıyorlar. Önce kendilerine neden maaş alamayan işçileri haber yapmıyoruz diye sorsunlar” diye konuştu.
Basın toplantısı düzenleyerek hakkındaki iddialarla ilgili çok sert açıklamalar yapan Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Adem Cevizoğlu, işçinin hakkını savundukları için hedef tahtası haline getirildiklerini söyledi. Cevizoğlu şöyle konuştu: “Basın ahlâkından nasibini almamış bazı yandaş medya kuruluşları, bizim 1 Mayıs etkinliğini unuttuğumuzu yazıyor. İşçinin 1 Mayıs gününü düşünen medyaya söylüyorum, parasız bayram olmuyor. İki satırda işçinin alamadığı para için yazın.”
`Kaldı ki 1 Mayıs’ı Kutladık`
1 Mayıs’ta işçinin bayramını kutlamadığı iddialarına da cevap veren Cevizoğlu, kendilerinin Hak-İş konfederasyonuna bağlı bir sendika olduğunu ve konfederasyonla birlikte Hak-İş’in toplantı salonunda kutlama toplantısı yaptıklarını daha sonra da işçilere ve esnaflara tatlı ikram edildiğini söyledi.


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli