Anahtar Kelimeler:

Olimpiyatta Ödüller Verildi

Olimpiyatta Ödüller Verildi

Bilim Olimpiyatlarında Ödüller Sahiplerini Buldu.

 

Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen 2. Bilim Olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Okulun Kurucu Müdürü Mehmet Al, yarışmayı düzenlemekte ki amaçlarının genç beyinleri ortaya çıkarmak olduğunu dile getirdi.
Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu 2. Bilim Olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Cemal Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tamdoğan, dershane müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu Kurucu Müdürü Mehmet Al “ Ülkemizde eğitim ve öğretimin içerisinde yer alan özel okullar olarak eğitim ve öğretimin önünü açmak adına değişik sosyal faaliyetleri yapmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum” dedi.
 
TÜBİTAK’I ÖRNEK ALDIK
 
Kurucu Müdür Al konuşmasının devamında “ Geleneksel hale getirmiş olduğumuz Bilim Olimpiyatlarının ikincisini, 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yaptığımız bu olimpiyatta format olarak Türkiye Bilimsel Araştırma Kurumunu örnek aldık. Hem çoktan seçmeli hem de çözümlemeli olarak iki aşamada yaptığımız sınavda çocuklarımız yarıştı. Bu yarışta ki hedefimiz, Kırıkkale’de öğrenim gören genç beyinleri ortaya çıkarmak, öğrencilere yarışma ve rekabet ortamı yaratmak, öğrencilerin kendi başarı seviyelerini ölçmelerine yardımcı olmak, yarışmaya hazırlanma adına konu tekrarını sağlamak, gelecekte ülkemizi yönetecek bu çocuklarımızı ödüllendirmektir” şeklinde konuştu.
 
PLAKET VERİLDİ
 
Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu Kurucu Müdürü Mehmet Al’ın konuşmasının ardından anasınıfı öğrencileri tarafından sergilenen gösteri büyük bir ilgi ile izlendi. Ödül töreni, yarışmaya destek veren kurum ve kuruluşlara plaket takdimi ile devam etti. Kırıkkale Valisi adına Vali Yardımcısı Cemal Polat, Belediye Başkanı adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış’a, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’e, Bahşılı Kaymakam’ı Elif Nur Bozkurt Tamdoğan’a, Milli Eğitim Müdürlüğüne ve dershane yöneticilerine desteklerinden dolayı plaket verildi. Ödül töreni, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
Haber: Ahmet Yaman


  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli