Anahtar Kelimeler:

Sporcu Müdür, Tesisleri Gezdi

Sporcu Müdür, Tesisleri Gezdi

Ayağının Tozuyla Tesisleri Gezdi, Basına Konuştu.

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten Adnan Vural’ın Malatya’ya tayinin çıkmasının ardından Gençlik Spor İl Müdürlüğüne atanan eski milli atlet Lale Öztürk, basın mensupları ile bir araya geldi. Tesisleri biraz gezme fırsatı bulduğunu söyleyen Öztürk, Yüzme Havuzunun Kırıkkale için bir şans olduğunu dikkat çekti.
 
Basın mensuplarını makam odasında ağırlayan Çiçeği Burnunda Müdür Öztürk, 38 yaşında olmasına rağmen 30 yıldır sporun içinde olduğunu ifade etti. Öztürk “Yapacaklarımdan dolayı heyecanlıyım. Kırıkkale’nin mevcut durumu hakkında arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme yapacağım. Önümüzdeki günlerde çalışmalar yapacağız ne eksiklik varsa onları gidereceğiz. Kırıkkale’ye yeni geldiğim için tesisleri tam olmasa da biraz gezme şansı buldum” diye konuştu.
 
Öztürk “Burada iyi niyetlerle sorunları aşarız ve burada güzel hizmetler vereceğiz. Bunları tabi arkadaşlarımızla işbirliği içinde yapacağız” açıklamalarına yer verdi. Sporun hiçbir dalını ayırt etmediğini söyleyen Öztürk “Sporun içinden gelen birisi olarak sporun ve sporcunun yaşadığı sıkıntıları bilen birisiyim. Uzun yıllar Türk atletizmin içinde birisi olarak Kırıkkale gibi güzel bir kentimizde spora hizmet edeceğim için gerçekten heyecanlı ve mutluyum” dedi. İL
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli