Anahtar Kelimeler:

Peker`in Sulakyurt Çıkarması

Peker`in Sulakyurt Çıkarması

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Sulakyurt`u Ziyaret Etti.

 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Kırıkkale’ye bağlı Sulakyurt ilçesini ziyaret etti. Kaymakam, belediye başkanı ve bazı okulları ziyaret eden Peker, “Sulakyurt’taki eğitim ve öğretimin kalitesi Kırıkkale merkezindeki eğitim-öğretim kalitesine eşit. Bu da bize mutluluk veriyor” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ve beraberindeki heyet, Sulakyurt’ta öncelikle kaymakam Hasan Ongu’yu ziyaret etti. Göreve yeni atanan Ongu’ya başarılar dileyen Peker, buradan Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin’in makamına geçti. Şahin’le de kısa bir süre görüşen ve yeni görevinde başarılar dileyen müdür Peker ve beraberindekiler, buradan Sulakyurt Çok Programlı Lisesi’ne geçti.
Kitaplara Merhaba İle Geleceğe Hazırlanıyorlar
Sulakyurt Çok Programlı Lisesi’nde okul müdürü ve öğretmenler tarafından karşılanan Mehmet Peker, “İlçede yapılan faaliyetleri takip ediyorum. Güzel faaliyetler bizleri memnun ediyor. Şimdi de başlatılan kitap okuma projesiyle çocuklarımız yarınlara en iyi şekilde hazırlanıyor” dedi. Burada yapılan slâyt gösterisi eşliğinde Kitaplara Merhaba projesiyle ilgili bilgi verildi. Kırıkkale Okuyor projesinde alınan başarıdan sonra bu projenin genişletilerek Kitaplara Merhaba ismiyle yeni bir proje başlatıldığı vurgulandı.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker Sulakyurt Sağlık Meslek Lisesi’ni de ziyaret ettikten sonra Kırıkkale’ye döndü.
Arif Çakıroğlu - Haberkale


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı