Anahtar Kelimeler: Herkese yerimiz

Herkese yerimiz var

Herkese yerimiz var

CHP Kırıkkale Milletvekili ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, “Daha önce hangi görüş olursa olsun. Daha önce hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun. Herkese gönlümüze ve kalbimizde yerimiz var” dedi.

 

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CHP Genel Merkezinde yapılan toplantıdan sonra Kırıkkale Belediye Başkan adayı olarak açıklanan CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, partisinin il binası önünde partililerle bir araya geldi. Büyük bir kalabalık ile karşılanan Ahmet Önal, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Partisinin il Binası önünde partililere ve vatandaşlara seslenen Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Önal, “Yıllar önce bir söz verdik. Dedik ki Kırıkkale'nin tarihini değiştireceğiz. Kırıkkale'de tarih yazacağız. Bunun için üzerimize düşen ne varsa onu yerine getireceğiz. Bu anlamda yola çıktığım ilk günden beri yanımda olan, beni yalnız bırakmayan, siz kıymetli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum”

 

AÇIKLAMALARI OLDU

Önal, “Siz bir şey dediniz, caddede, sokakta, çarşıda. “Ahmet Bey aday olmanı istiyoruz” dediniz. Dediniz ki “Ahmet Bey aday ol Biz seninle beraber yürüyeceğiz. Kırıkkale'nin tarihini değiştireceğiz. Biz arkandayız. Göreve hazır ol dediniz” Ben sizin isteğinizi yerine getirdim, aday olduk. Görevimizi yapacağız. 31 Mart'ta bir seçim yapılacak. Bu seçim mahalli idareler seçimi. Bu seçimde Kırıkkale Belediye Başkanlığı seçecek. Benim size vaadim şudur. Daha önce hangi görüş olursa olsun. Daha önce hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun. Herkese gönlümüze ve kalbimizde yerimiz var. Sizlerle beraber yürümek istiyoruz. Sizlerle beraber yürümekten, sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan dün olduğu gibi bugün de onur ve gurur duyuyorum” dedi.

 

KADROLARIMIZ HAZIR

Önal, “İnanıyorum ki 31 Mart'ta Kırıkkale'ye bahar gelecek. Allah nasip ederse herkesin ulaştığı, herkesin gelip derdini anlatabildiği, hiç kimsenin birilerini aşarak görüşmek zorunda kalmayacağı bir belediyeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Kırıkkale'nin sorunlarını biliyoruz. Sizlerle beraber yaşıyoruz. Bu kentin bir evladıyım. Milletvekili seçildim. Altı yıldır milletvekiliyim. Evimi Kırıkkale'den taşımadım Çünkü Kırıkkalelilerle sizlerle beraber yaşamak sizlerle aynı yerde olmak benim için hem gurur hem onur hem de büyük bir şeref. Kırıkkale'nin eksiklerini biliyoruz, bununla ilgili çalışmalarımız, ekiplerimiz, kadrolarımız hazır” dedi.

 

MAHCUP ETMEYECEĞİM

Kırıkakle’ye nefes aldıracak projelerini her pafta açıklayacaklarını belirten Önal, “Vatandaş endeksli, halkçı, tabana dokunan, tabanla beraber yaşayan, tabanın sorunlarını çözen bir belediyeciliği hep birlikte inşa edeceğiz. Siz bu kardeşinize güvendiniz, siz bu kardeşinize inandınız. Görüyorum ki sizler bu kardeşinize 31 Mart akşamı bir yetki vereceksiniz. Ben de sizden alacağım emaneti Allah'ın izniyle Bizi mahcup etmeden Kırıkkale halkına hizmet ederek teslim edeceğim” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı