Anahtar Kelimeler:

Kırşehir`i Tek Golle Geçtik

Kırşehir`i Tek Golle Geçtik

Kırıkkalespor, Tek Golle Galip Geldi.

 

2. lig 3. klasman grubunda mücadele veren temsilcimiz Kırıkkalespor kendisi için çok önemli olan maçta Yeni Kırşehirspor’u 86. dakikada Murat Berge’nin ayağından bulduğu golle zorda olsa yenmemeyi başardı.
Karşılaşmaya çok iyi başlayan ev sahibi ekip Kırıkkalespor, mücadelenin birinci dakikasında Murat Berge ile mutlak bir golden oldu. Uzun pasa hareketlenen Murat Çalışkan ceza alanı sol çizgisinde rakibini geçti müsait durumdaki Murat Merge’yi gördü. Altı pas çizgisi üstünde topla buluşan Murat Berge’nin vuruşunu defans kornere çelerek önledi. Rakibine göre daha istekli olan temsilcimizde Murat Çalışkan ceza alanı hemen önünden sert vurdu ancak top auta çıktı. Mücadelede dengeyi sağlayan Yeni Kırşehirspor atağında Mustafa Kaya ile verkaça giren Eser kaleci Mehmet Ali ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunu kaleci Mehmet Ali kurtardı. Rakibine göre daha etkili ataklar geliştirmeye başlayan Kırşehirspor’da Eser rakiplerini geçerek ceza alanı içene girdi. Ceza alanı içen girer girmez sert vuran Eser’in topu önce kaleci Mehmet Ali’nin parmaklarına daha sonra üst direğe çarparak kornere çıktı. Mücadelenin 40. dakikasında gelişen Kırıkkalespor atağında Erdi orta sahadan aldığı topla iki rakibini geçti. Ceza alanı çizgisinin hemen önünden sert vurdu kaleci son anda kurtardı. Mücadelede her iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince maçın ilk yarısı başladığı gibi bitti.
 
İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi istekli başlayan Kırıkkalespor ceza alınana kadar getirdiği toplarda bir türlü son vuruşları yapamazken deplasman takımı Kırşehirspor ise direkleri geçemedi. Maçın 58. dakikasında gelişen Kırşehirspor atağında sağ kanattan Emrah ortaladı 6 pasta bomboş pozisyondaki Mustafa Kaya kafa ile topu diğere nişanladı. Mücadelenin 0-0 berabere biteceği tahmin edilirken temsilcimizde ikinci yarıda oyuna giren Lokman ile verkaça giren Murat Berge kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun plasesi ile ev sahibi ekip mücadelede 1-0 öne geçti. Bu golden sonra beraberliği yakalamak için rakip kaleye yüklenen Kırşehirspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken kalesinde de kontratak ataklarla tehlike yaşadı. Mücadelenin 90. dakikasında sol çaprazda topla buluşan Murat Berge ceza alınan girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Murat Berge’nin vuruşunu kaleci Polat son anda kornere çeldi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca mücadele 1–0 üstünlüğü ile sona erdi.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu