Anahtar Kelimeler:

Karakeçili Bize Güvendi

Karakeçili Bize Güvendi

AKP Karakeçili İlçe Başkanı Özçelik, Haberkale`yi Ziyaret Etti.

 

AKP Karakeçili ilçe başkanı Hüseyin Özçelik ve başkan yardımcısı Hüseyin Avan, Haberkale’yi ziyaret ederek imtiyaz sahibimiz Murat Tanır ile görüştü. Karakeçili seçimlerini değerlendiren başkan Özçelik, Karakeçili’nin son sözünü söylediğini ve kendilerini tercih ettiğini belirtti.
Haber merkezimizi ziyaret eden Özçelik ve Avan, Karakeçili yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Daha önce Karakeçili’yi küstüren adam olarak hakkında çeşitli haberler olduğunu hatırlatan ilçe başkanı Hüseyin Özçelik, Karakeçili’yi küstürmediklerini aksine birleştirdiklerini ve AKP olarak seçimi kazandıklarını ifade etti. AKP’den Karakeçili Belediye Başkanı olan Salih Avan’ın tüm Karakeçili’yi kucaklayan bir isim olduğunu belirten Özçelik, Avan’ın tüm Karakeçili’nin belediye başkanı olacağını kaydetti.
Karakeçili’de kendilerine oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiklerini söyleyen AKP Karakeçili ilçe başkanı Hüseyin Özçelik, “Karakeçilili hemşehrilerimiz sağduyulu davranarak bizleri oylarıyla göreve getirdiler. Onların bize ve adayımıza olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız” dedi.


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı