Anahtar Kelimeler:

Sigortanın Faydasını Gördü

Sigortanın Faydasını Gördü

Kaza Yapınca, Yardımına Sigorta Koştu.

 

Balışeyh ilçesinin Kulaksız beldesinde Tarım Kredi Kooperatifinde 1 yıllığına 10 TL karşılığında kaza sigortası yaptıran çiftçi Duran Turna, geçirdiği kaza sonucunda vücudunda kırıklar oluşurken yaptırdığı sigorta ile yatırdığı paranın 100 katı olan 1.000 TL aldı.
 
Kooperatif Personeli Yasin Aydoğan, kaza yapıldıktan sonra gerekli belgeleri temin ettiklerini belirterek “Çiftçimize yılık 10 TL karşılığı yaptırdığı kaza sigortası kırık tazminatı olarak 1.000 TL ödedik. Kooperatifimizin Güven Sigorta işbirliği ile yaptığı bu uygulamaya tüm halk yoğun ilgi gösteriyor amacımız vatandaşımızı ve çiftçimize korkulu rüya göstermemektir” ifadelerine yer verdi.
 
Aydoğan, Vatandaşı 2 paket sigara parasına 1 yıllığına güvence altına aldıklarını söyleyerek çiftçinin memnun olduğunu ifade etti. Çiftçi Duran Turna ise “Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine minnettarım, çiftçinin her zaman yanında olan bu kuruluş acı günümde de benimle birlikte olması son derece sevindiricidir. Halkımızın kaza sigortası yaptırmaya çağırıyorum ve ilgililere teşekkür ederim” dedi.
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli