Anahtar Kelimeler:

Alparslan Türkeş`i Andılar

Alparslan Türkeş`i Andılar

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Açıklama Yaptı.

 

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Saydam, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in ortaya koyduğu Türk milliyetçiliği felsefesinin bugün her kesimce daha iyi anlaşılması gerektiğini söyledi.
 
Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Saydam, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in ortaya koyduğu Türk milliyetçiliği felsefesinin bugün her kesimce daha iyi anlaşılması gerektiğini söyledi. Saydam, Alparslan Türkeş’in vefatının 12. yıldönümünde yayınladığı mesajda, “Bütün hayatını Türk milletinin huzur ve refahına, onurlu yarınlarına adamış olan merhum liderimiz Alparslan Türkeş, Türk milletinin bağrından çıkmış ve ışığıyla etrafını aydınlatabilmiş çağımızın ender rastlanır dava ve gönül adamlarından biriydi” dedi.
 
Fedakar lider
Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Saydam "Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine en büyük manevi kaynak olan Türk milliyetçiliği felsefesini hayatında bir an olsun yere düşürmediği bayrak haline getiren merhum Başbuğumuzu bugün daha iyi anlıyor ve özlüyoruz. O, ülkemizin en büyük bunalımlı günlerinde dahi, milletimizin huzur ve refahını, barışını muhafaza için eşine az rastlanır fedakarlıklar ortaya koymuş bir liderdi.
 
Sahip çıkacağız
O, karşılıksız sevdiği ülkesi ve milleti için çileye talip olmuş eşine az rastlanır bir feragat timsaliydi. O sadece Anadolu’nun değil, dünya Türklüğünün lideriydi. O, hayatını büyük Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan, yaptığı hizmetlerle Türk milletinin, dünya Türklüğünün gönlünü kazanmış, mazlum milletler için de umut ışığı olmuş bir Başbuğ’du. Başbuğumuzun ortaya koyduğu ilke ve hedeflerin aynen takipçisi olacağımızı, taviz vermeden, bize bıraktığı emanetlere sahip çıkacağımıza söz veriyoruz."


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli