Anahtar Kelimeler:

110 Bayana İş İmkânı

110 Bayana İş İmkânı

Ev Hanımlarından Dayanışma Örneği.

 

Kırıkkale’de ilk defa olarak açılan ve Kızılkanat İş Merkezi 3. katta faaliyet gösteren Serpil Sanat Merkezi 110 bayana iş imkânı sağlıyor. Serpil Sanat Merkezi İşletme Sahibi Serpil Tunç yaptıkları ürünleri pazarlayamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirterek bu konuda destek istedi.
 
Büyük şehirlerde bulunan ve ev kadınlarına ekonomik katkı sağlayan sanat merkezlerinden birisi de ilk defa olarak Kırıkkale’ye açıldı. İşletme Sahibi Serpil Tunç sanat merkezini ilk önce tuhafiye amaçlı açtıklarını fakat bayanların büyük ilgi göstermesi ve ihtiyaçlarını karşılamaları için sanat merkezi olarak faaliyet gösterdiklerini belirtti. Tunç “Amacımız tuhafiye işlerinin tanıtımını yapmak, Kırıkkale’de gelişmesini sağlamak ve ev kadınlarının da ev ekonomisine katkı sağlamaktır” diye konuştu.
 
Bu tür sanat merkezlerinin büyük şehirlerde olduğunu vurgulayan Tunç, “Kırıkkale’de ilk defa olarak açtığımız Serpil Sanat Merkezi’mizde kurs gören bayanlarımız yaptıkları ürünleri satamamanın sıkıntısın yaşıyor. Sanat Merkezimizde bunu yapamıyoruz ve ürünlerimizi daha rahat pazarlama imkânı sağlayabileceğimiz daha geniş bir mekân istiyoruz. Bu konuda yetkililerimizden destek bekliyoruz. Şuan da merkezimizde el işi, kurdele nakışı, Brezilya nakışı, panç ve tel kırma alanında kurslarımız sürüyor. İlerleyen dönemde ürünlerimizi pazarlayabileceğimiz geniş bir mekân bulmamız halinde kurs derslerimizde artış yapacağız” dedi.
 
Arif Çakıroğlu - Haberkale



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı