Anahtar Kelimeler:

Koçak: Kırıkkale`nin Hâli Harap

Koçak: Kırıkkale`nin Hâli Harap

CHP Adayı Sahir Koçak, Basına Konuştu.

 

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Sahir Koçak, düzenlemiş olduğu basın toplantısında Kırıkkale’nin durumunun içler acısı halde olduğunu belirtti.
 
Koçak “Belediye hizmetlerinin ve çalışmalarının on yıllardır yeterince ve etkili biçimde uygulamaya konulamamasından dolayı kentimizin gerek “altyapısı” gerekse fiziki durumu içler açısıdır.” diye konuştu. Kırıkkale’nin harabe yığını gibi çağ dışı bir görünüm sergilediğini belirten Koçak “Hiç bir ciddi ve planlı çalışma yapılamadığından Kırıkkale geleceğini de kaybetmekle karşı karşıyadır. Plansız-Programsız ahbap çavuş ilişkisi içinde geçirilen on yıllar Kırıkkale’mizin gelişimine, çağı yakalamasına engel olmuştur” şeklinde konuştu.
 
BELEDİYEDE GÖREV YAPTILAR

Koçak, bugün de boşa geçirilen on yılların sorumlularının halkın karşısında tekrar görev talip olmalarını halkın değerlendireceğine inandığını belirtti. Koçak şöyle devam etti “Bugün Belediye Başkanlığına aday olan kişileri halkımız geçmişte yaptıkları hizmetler nedeniyle yakından tanımaktadır. Tüm adaylar bir şekilde Kırıkkale Belediyesinde görev yaptılar. Halkımız kendisine hizmet edecek yöneticileri biliyor. Kimin ehil olduğunu biliyor. Halkımızın şaşmaz sağduyusu bugünde doğru kararı vereceğine inancımız tamdır. Yıllardır hizmete susamış, özlem içinde bulunan insanlarımız coşkuyla seçim gününü bekliyor.”
 


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli