Anahtar Kelimeler:

MHP Mitinginde Bir SP'li

MHP Mitinginde Bir SP

SP Bahşılı Adayı MHP Mitinginde, MHP`ye Destek İstedi.

 

Haberkale’nin 18 Mart’ta duyurduğu Saadet Partisi Bahşılı adayının MHP’ye destek verdiği haberi, SP il teşkilatı tarafından yalanlanmıştı. Haber merkezimize SP Bahşılı adayı Şuayip Karagöz ismiyle gönderilen açıklamada da haber yalanlanmış ve düzeltme talep edilmişti. Ancak MHP’nin Bahşılı’da önceki gün gerçekleştirdiği miting, Haberkale’nin haberini doğruladı. SP adayı Karagöz, MHP mitinginde kürsüye çıkarak MHP adayı Ahmet Şenses’e destek istedi.
Haberkale’nin Saadet Partisi Bahşılı belediye başkan adayı Şuayip Karagöz’ün seçim bürosunu kapatıp MHP adayına destek verdiği yönündeki “SP Adayı, Adaylıktan Çekildi” başlıklı haberimiz sonrası, SP il teşkilatı haberimizi yalanlamış ve SP adayının bir oy dahi alacak olsa seçimde var olduğunu söylemişti. Ancak MHP adayı Ahmet Şenses’in önceki gün gerçekleştirdiği seçim mitinginde kürsüye çıkan SP Bahşılı adayı Şuayip Karagöz, Haberkale’nin haberini doğrular nitelikte MHP adayına destek verdiğini açıkladı ve vatandaşları da Bahşılı’da MHP’ye oy vermeye çağırdı.
Oyunuzu Üç Hilale Verin
MHP destek verip seçim bürosunu kapatan Saadet Partisi Bahşılı belediye başkan adayı Şuayip Karagöz MHP mitinginde şunları söyledi: “Sevgili Bahşılı hemşerilerim, hepiniz hoş geldiniz. Beş yıl önce Bişkin kendini desteklemeyen, o tek bacaklı kişiyi, Halil Uslu’yu ve iyibin Yaşarın oğlunu, Feyyaz’ın oğlunu işten çıkarttı. Bir idareci alil ve acizlere yardım etmeli. Öbür tarafa göçtüğümüz zaman, Allahü teala diyor ki, “ey idareci, ey yönetici, yaptığın işlerle hesaba çekileceksin.”. Bu seçimde üç hilale oy veriniz. Büyüklerimizin üç aya dediği, bizlerin üç hilale, MHP’ye oyunuzu veriniz.”
Bahşılı’da Şenses’e Büyük Destek
Öte yandan Bahşılı’da büyük bir yürüyüş ve miting gerçekleştiren MHP Bahşılı Belediye Başkan adayı Ahmet Şenses’e Bahşılılı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Seçim mitinginde konuşan MHP’li aday, 29 Mart’ın Bahşılı için milat olacağını ve hizmet etmeye geldiklerini, söyledi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli