Anahtar Kelimeler:

Sungur`a Büyük İlgi

Sungur`a Büyük İlgi

MHP Adayı Yahşihan`da Geniş Katılımlı Miting Yaptı.

 

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, Yahşihan ilçe merkezinde önce yürüyüş sonra da miting gerçekleştirdi. Yahşihanlıların büyük ilgi gösterdiği mitingde Sungur Yahşihanlılara hitap etti.
 
Yahşihan Meydanında partililere ve ilçe halkına seslenen Sungur, mevcut Başkan Şefik Güneşer’i sert bir dille eleştirdi. 30 Mart’tan itibaren Yahşihan’ın çok değişeceğini dile getiren Sungur, halkın hak ettiği hizmeti alacağını vurguladı. Projelerini anlatan Sungur “Sizler çamur içinde alışveriş yapıyorsunuz. Maalesef kapalı bir Pazar yerimiz yok. Kapalı bir pazar yerimiz olacak. Her mahalleye aile ve çocuk parkı yapacağız. Yahşihan halkının hakkını kimselere peşkeş çekmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
 
İŞSİZLİĞİN BELİNİ KIRACAĞIZ

Her yola kaldırım döşeyeceğini ifade eden Sungur “Yazın tozdan, kışın çamurdan sizleri kurtaracağız. Belediye işçimiz ve memurumuzun herayın15′inde maaşlarını almalarını sağlayacağız. Yatanlara değil, çalışanlara maaş vereceğiz. Üniversitesi kazanan gençlerimize ayırım yapmadan burs vereceğiz. Belediyedeki araçlarımızın yedek parçalarını Ankara’dan değil, Kırıkkale’deki esnafımızdan alacağız. Yatırımcılara gereken her türlü kolaylığı sağlayıp, ilçemize yatırım yaptırmak için çalışacağız. İşsizliğin belini bu şekilde kıracağız” diye konuştu.
 
ÇALIŞANLARIN YERİ GARANTİ

İhalelerden herkesin haberi olacağını belirten Sungur, şöyle devam etti “Şeffaf belediyecilik anlayışını belediyede hakim kılacağız. İlçemizin girişini tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde güzelleştireceğiz. Ağaçlandırma festivalleri düzenleyerek yeşil bir Yahşihan oluşturacağız. Adil ve dürüst bir yönetim anlayışıyla hizmet vereceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Kapalı kapılar ardında gizli işler çevirmeyeceğiz. Belediyemizden kesinlik işçi çıkarılmayacak. Çalışanların yeri garanti. Bir kişi gidecek o da Şefik Güneşer’dir.” Sungur’un sözü sık sık sloganlarla kesildi.
 


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli