Anahtar Kelimeler:

"Kırıkkale DP`yi Konuşacak"

Demokrat Parti Adayı Mahir Yılmaz, Mahallelerde Konuştu.

 

Seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Selimözer ve Aşağımahmutlar Mahallelerinde düzenlenen açık hava toplantılarında vatandaşlara seslendi. Başkan Adayı Yılmaz “ Biz Kırıkkale’yi hizmetle tanıştıracağız. Hizmet etmek nasıl olurmuş göstereceğiz” dedi.
İlk olarak Selimözer Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara seslenen Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz “Kırıkkale kaderine bırakıldı. Kırıkkale’nin makus talihini değiştirmek için çıktığımız yolda bugün yolun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Nasip olursa bir hafta sonra hep beraber olacağız. Biz belediyeciliği çok iyi biliyoruz. Biz hizmet adamıyız. Biz arkadaşlarımızla iddialı olarak yola çıktık. Kırıkkale’yi artık Kırıkkale vatandaşına yakışır, Kırıkkale’ye yakışır bir şehir haline getirmek için hep birlikte çalışacağız. 21. yüzyılda Biz halen Kırıkkale’yi çamurdan, çöpten, çukurdan kurtarmak için uğraşıyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
BÖYLE BELEDİYECİLİK OLMAZ
 
Böyle bir belediyeciliğin kabul edilemez olduğunu ifade eden Başkan Adayı Yılmaz “Böyle bir Kırıkkale böyle bir belediyecilik olur mu? Bize bu yakışır mı? İddia ediyoruz biz geldiğimizde Kırıkkale çamurdan kurtulacak. Çeşmesinden akan su içilecek. Bu boş bir vaat değil bu bir görev. Yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz. 6 ay içinde Kırıkkale de çamurlu yol kalmayacak çeşmesinden akan su içilecek. Belediyede yolsuzluğun olmadığı kayırmacılığın olmadığı bir belediye olacağız. Adaletli, hoşgörülü, hizmete talip kapısı gönlü herkese açık bir belediye başkanı olacağız” dedi.
 
SİYASET HİZMET İŞİDİR
 
Başkan Adayı Yılmaz konuşmasının devamında “İktidar partisiyiz, iktidar belediyesiyiz diyen belediyenin bugün 300 trilyon borcu var ve hiçbir meselesi hallolmamış bir Kırıkkale belediyesi var. 15 trilyon Kırıkkale belediyesine kaynak sağlayacak Makro’nun yerini 500 milyar liraya sattı. 100 trilyon bütçesi olan ama personelinin maaşını veremeyen bir belediye aylık 800 milyara çöp toplattıran bu zihniyeti sizlerin gayretiyle bu belediyeyi alacağız. 4 eve 4 tane çamaşır makinesi verdiler oda bitti. Kaynak kalmadı verecek. Siyaset hizmet işidir” ifadelerine yer verdi.
 
TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
 
Selimözer Mahallesinde düzenlenen toplantıdan sonra Aşağımahmutlar Mahallesine geçen Başkan Adayı Yılmaz burada yaptığı konuşmada “ Mahallelerde komşuyu komşuya düşüren kardeşi kardeşe düşürenler var. Biz bunu da çözeceğiz. Laf olsun diye konuşmuyorum. 29 Mart’tan sonra bütün sorunların hepsi çözülecek. Ben yerine getiremeyeceğim sözleri vermem. Verdiğim sözleri de yerine getiririm. Kırıkkale Belediyesi Kırıkkale’ye hak ettiği hizmeti götüremedi. Kırıkkale’miz hizmetin en iyisine layık. Biz sizlere layık olduğunuz hizmeti verebilmek için geliyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
 
İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
 
Kırıkkale’nin en önemli sorunlarından birinin de işsizlik problemi olduğunu söyleyen Başkan Adayı Yılmaz “ Biz göreve geldiğimiz zaman Kırıkkale’de en önemli sorunlardan olan işsizlik problemini de çözüme kavuşturacağız. Belediye de gereksiz yere yapılan harcamaların önüne geçerek insanlarımıza iş sahibi yapacağız. Biz sizlere hizmet için yola çıkıyoruz. Bugün belli oldu. Yine belliydi. Sizlere teşekkür ediyorum. Bir hafta süremiz kaldı. Bugüne kadar gösterdiğiniz gayreti bir hafta daha sürdürmenizi istiyorum. Sandıkları, oyu size emanet ediyorum. Sizi Allaha emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı