Anahtar Kelimeler:

Vali`ye Siyasi Komplo mu?

Vali`ye Siyasi Komplo mu?

AKP`ye Oy İstiyor Dendi, Fakat Gerçek Öyle Değildi.

 

Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Perşembe günü yaşlılar haftası münasebetiyle önce Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti ardından da Hüseyin Kâhya Parkı’nda oturan yaşlı vatandaşlarımızı da ziyaret ederek haftalarını kutladı. Şehrin önde gelen iki ismi olan vali ve belediye başkanının daha önce de birlikte sayısız programa katılmış olmalarına rağmen, birileri tarafından kasıtlı olarak Kırıkkale Valisi, parkta vatandaşlardan AKP’ye oy istedi şeklinde haberler çıkartıldı. Kulaktan kulağa yayılan asılsız haber, vatandaşlardan tepki çekti. Asılsız haberi ciddiye alan MHP Kırıkkale milletvekili Osman Durmuş da vali Demirer’i eleştirdi.
Geçtiğimiz Perşembe günü Yaşlılar Haftası münasebetiyle Kırıkkale valisi Mustafa Bahrettin Demirer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Önce Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden vali ve belediye başkanı buradan da Hüseyin Kâhya Parkı’na geçerek buradaki yaşlı vatandaşlarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutlayarak onlarla bir süre sohbet etti. Vali ve belediye başkanının yaşlılarla sohbetine ilerleyen dakikalarda AKP Kırıkkale İl Teşkilatı’nda bulunan AKP Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı ve AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in de katılması birilerini harekete geçirdi.
Vali Demirer ve Belediye Başkanı Korkmaz’ın park ziyaretine AKP’li vekil ve AKP’li il başkanının da katıldığını gören bir takım çevreler, vali Demirer’in AKP’lilerle birlikte dolaşarak AKP adayı Veli Korkmaz’a oy istediği haberlerini çıkardı. Kulaktan kulağa yayılan haber, bir anda Kırıkkale gündemine bomba gibi düştü.
Kazın Ayağı Öyle Değil!
Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın Hüseyin Kâhya Parkı’ndaki yaşlılara yaptığı ziyareti Haberkale muhabiri Arif Çakıroğlu da izledi. Konuyla ilgili bilgi veren Çakıroğlu, “Kırıkkale Valisi ve Kırıkkale Belediye Başkanı, Hüseyin Kâhya Parkı’na gelerek buradaki yaşlılarla konuştular ve Yaşlılar Haftası’nı kutladılar. Burada bazı kişilerin Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a yönelik maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle tepkileri oldu. Ardından Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı ve AKP Kırıkkale il başkanı Nuh Dağdelen de parka gelerek onlar da yaşlı vatandaşlarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutladılar. Daha sonra da park programı biterek alandan ayrıldılar” dedi.
Durmuş, Vali’ye Tepki Gösterdi
Kulaktan kulağa yayılan asılsız haberlere itibar edenlerden birisi de MHP Kırıkkale milletvekili Osman Durmuş oldu. Doğrulanmayan haber üzerine yorumlar yapan Durmuş, Kırıkkale Valisi Demirer’in Korkmaz’a oy istediğini öne sürerek vatandaşın buna cevabını sandıkta vermesini istedi.
Kameralar Önünde Tartıştılar
Vali Demirer ile Belediye Başkanı Korkmaz’ın parkta yaşlılarla sohbetini amatör kamerayla çeken bir şahsın ihbarı üzerine Star televizyonu, Cuma günü Hüseyin Kâhya Parkı’na canlı yayın aracı gönderdi. Akşam saatlerinde Star TV ana haber bültenine bağlanıp, iddiaları gündeme getirecek olan televizyon ekibinin çevresi bir anda değişik partilerin mensuplarınca sarıldı. Birbirleriyle münakaşaya giren değişik partilere mensup olduğu tespit edilen kişiler, televizyon muhabirine de zor anlar yaşattı. Kırıkkale’deki gergin durumu fark eden Star haber merkezi ise canlı yayına bağlantı yapmaktan vazgeçti.
Haberkale - Özel Haber


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli