Anahtar Kelimeler:

Market Soygunu

Market Soygunu

Gece Vakti Markete Girip Sigara ve Para Çaldılar.

 

Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinde bulunan Vanlı Market, dün gece saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu. Polis ekiplerinin tespitine göre marketten sigara ve kasada bulunan bir miktar para çalındı.
Yaylacık mahallesi Ulubatlı Hasan caddesi üzerinde bulunan Vanlı Market, dün gece saat 03.00 sıralarında market önüne gelip, kapalı olan kepengin asma kilidini kırmak suretiyle dükkana giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu. Gece saatlerinde marketten gelen sesleri duyan vatandaşların polise ihbarıyla market önüne gelen polis ekipleri, kepengi kırılmış ve kapısı açık marketle karşılaştı. Olay yerine market sahibi Ercan Yalpa’nın da çağırılmasıyla incelemelerde bulunan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, marketten 2 bin TL değerinde sigara ve kasada bulunan yaklaşık 100 TL civarında bozuk paranın çalındığını belirledi. Market girişinden ve içeriden parmak izi ve deliller toplayan polis ekipleri, hırsızlığı gerçekleştiren kişi ya da kişileri bulmak için çalışmalara başladı.
Vatandaşlar, ‘3 Kişi Gördük’ Dedi
Market çevresindeki apartmanlarda oturan ve marketten gelen seslerle polisi arayan apartman sakinleri, sesin geldiği markete doğru baktıklarında 3 gencin marketten bir şeyler almakta olduğunu, kendilerinin balkondan bağırdıklarında ise gençlerin marketten çıkarak hızla yaya olarak olay yerinden kaçtıklarını ifade ettiler.
Arif Çakıroğlu - Haberkale


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı