Anahtar Kelimeler:

Kırıkkaleli Şampiyon Kikcboksçu

Kırıkkaleli Şampiyon Kikcboksçu

Başarılarıyla Sevenlerinin Göğsünü Kabartıyor.

 

Kırıkkale doğumlu 22 yaşındaki Pınar Akçalı, kick boksta kazandığı başarılarla ailesi ve sevenlerinin göğsünü kabartıyor. Kırıkkale’nin kendisine sahip çıkmaması üzerine yarışmalara İstanbul adıyla katılan Akçalı, Kırıkkale adına yarışmak istediğini fakat kendisine sahip çıkılmadığını söyledi.
22 yaşındaki Kırıkkale doğumlu, İstanbul Kibaroğluspor’un başarılı kick boksçusu Pınar Akçalı başarıya doymuyor.  Ulusal ve uluslar arası düzeyde gerçekleştirilen birçok yarışmaya katılan Akçalı, 8 Mart 2009’da Marmara Bölgesi’nde yapılan Bölgeler Arası Kick boks Turnuvası’nda 50 kilogramda birincilik kazanarak sevenlerinin göğsünü kabarttı. Yakın zamanda Show TV tarafından düzenlenecek olan Kick boks turnuvasına da katılacağını söyleyen Akçalı, milli sporcu olma yolunda ilerlediğini ve çok yakında Türkiye adına da resmi müsabakalara çıkabileceğini kaydetti.
Kırıkkale Sahip Çıkmadı
Yarışmalara İstanbul adına katıldığını söyleyen Pınar Akçalı, “gönül isterdi ki gerek Türkiye’deki gerekse de Almanya, Hollanda ve Fransa’daki katıldığım yarışmalara Kırıkkale adına iştirak edeyim. Fakat Kırıkkale’de kimse benimle ilgilenmeyince ben de İstanbul’da bağlantılar kurarak çalışmalarımı sürdürdüm” dedi.
Arif Çakıroğlu - Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli