Anahtar Kelimeler:

Yılmaz: Bu İş Bitmiştir

Yılmaz: Bu İş Bitmiştir

DP Adayı Mahir Yılmaz, 30 Mart`ta Görevi Alacaklarını Söyledi.

 

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz Yenimahalle ve Çankırı Blokları’nda seçim bürosu açtı. Yılmaz, “Bu iş bitmiş. 30 Mart’ta belediyeyi bize teslim edecekler” dedi.
Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yılmaz açılışlarda yaptığı konuşmada, “Sizlerle beraber Kırıkkale’nin çamurlu yollarında, çarpık şekilde olan cadde ve sokaklarında beraber geçiyoruz. Büyük vaatlerle belediyeye gelenler şimdi belediyeyi saltanat haline getirdiler. Halkımız 21. yüzyılda özellikle bizim gibi merkezi bir şehirde yollarımız çamur ve tozdan kurtulsun isteklerinde bulunuyor. Kırıkkale bunlara mı layık? Dünyanın en iyi teknoloji ile su arıtma tesisi kurduk diyorlar. Bu tesis de su arıtılmadan sizlere içiliyor. 100 trilyon bütçesi olan bir belediye işçisinin maaşlarını 5 aydır ödeyemiyor, esnafına para vermiyor. İmar uygulaması yaptılar. Babayı oğla komşuyu komşuya düşman ettiler. Dolmuş duraklarını kiraya verdiler. Günlük 5 milyar geliri olan bir müesseseyi siz 100 milyara kiraya verirmisiniz? Hep beraber el ele Kırıkkale’de bir destan yazalım” ifadelerini kullandı.
 
SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ
“Sizler beni ben sizleri tanıyorum” şeklinde konuşan Yılmaz, “Sizlerin bende geçmişten gelen emeğiniz var. Biz sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Görüyorum ki bu iş bitmiş. 30 Mart’ta belediyeyi bize teslim edecekler. Ben seçim zamanı çantasını alıp seçim sonrası çantasını alıp giden bir insan değilim. Mahallemizin pazaryeri yok. Pazar görmek için aşağıya gidiyorsunuz. Ben buraya Pazaryeri yapacağım. Biz vaat verip seçildikten sonra yapmayanlardan da değiliz. Verdiğimiz vaat ve sözlerin her zaman arkasındayız. Üstümüze düseni yapacağız hatta daha fazlasını yapacağız. Her mahallede biz birinci olacağız. Bu seçim sizin geleceğiniz. Geleceğinizi size emanet ediyorum. Yolmayan yoldurmayan bir ekiple belediyeye geliyoruz” dedi.
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli