Anahtar Kelimeler:

Yılmaz`a Karacalı`dan Destek

Yılmaz`a Karacalı`dan Destek

Karacalı Köy Halkından Vatandaşlar, DP Adayına Destek Verdi.

Karacalı Köyü tarafından Sema Düğün Salonu’nda düzenlenen bir program ile Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’a destek verildi.

Düzenlenen programa çok sayıda Karacalı köyü halkı katıldı. Programda konuşma yapan Kırıkkale Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 29 Mart Seçimlerinden halktan destek beklediğinin altını çizdi. Yılmaz, “Bizim Kırıkkale’de geçmişimiz belli. Klasik siyasetçiler gibi boş vaadler vermiyoruz. İnsanlara yapamayacağımız sözü vermiyoruz. 94 yılında da biz bu seçimlere taliptik şimdide talibiz. O zaman ki sıkıntıların aynısı halen bulunmaktadır. Kırıkkale halkı halen aynı sıkıntılar ile bizim yanımıza gelmektedir. Mevcut belediye 25 milyon dolarlık su arıtma tesisi yaptırdı ama halen bizim vatandaşımız suya parasını harcamaktadır. Kimse yapılan su tesisin arıttığı suyu içmemektedir.

Moral buldu

Biz kimsenin yaptığı eleştirmiyoruz ama eksikleri söylüyoruz. Kırıkkale’de başta olan sıkıntılarının bir tanesi de işsizliktir. Eğer özel sektöre teşvik vermezsen işsizlik sıkıntısı da olmaktadır. Biz belediye olarak bu sıkıntıya da çözeceğiz. Belediye olarak bu sıkıntıları gidereceğiz. Biz Kırıkkale’nin problemlerini bilmekteyiz. İçilmeyen su sıkıntısı ve içinden çıkılmayan bir ulaşım problemi bulunmaktadır. Merkezimizde park alanı bulunmamaktadır. Kırıkkaleli vatandaşımızda bu sıkıntıdan dolayı çeşitli yerlere park ederek yürüyen halkımıza sıkıntı vermektedir. Bu sebepten dolayı merkezimizde park alanları oluşturacağız. İyi gündede kötü günde de her zaman sizin yanınız da olacağım.

Beraber yürüyelim

Ben sizlerle beraber bu yola çıktım. Sizlerin desteğini alarak bu yolda bulunmaktayım. Hiçbir zaman bölgecilik yapmadan ve asla yapmayacağım. Karacalı kardeşlerimizin bütün sıkıntılarını gidereceğiz. Riyaset makamımız herkese açık olacak. Bütün vatandaşlarımız gelip sıkıntılarını anlatabilirler. Karacalı köyünün halkını temsil edecek idari makam oluşturacağız. Bu makama gelecek ismi sizlerden alarak değerlendireceğiz. Bu bölgede ve diğer bölgelerimiz de olan bütün probleme çözmek için hep beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğer inanıp güveniyorsanız bu işi beraber yürütelim” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli