Anahtar Kelimeler:

Korkmaz, Bürosunu Açtı

Korkmaz, Bürosunu Açtı

Milletvekilleri Tam Kadro Katıldı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın seçim sürecinde çalışmalarını sürdüreceği seçim bürosunun açılışı AK Parti Kırıkkale Milletvekillerinin katılımıyla görkemli bir törenle açıldı.

Zafer Caddesinde gerçekleştirilen açılışa AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem, Mustafa Özbayrak, Turan Kıratlı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay,Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak, Balışeyh Belediye Başkanı Cehdi Pehlivanlı, Yahşihan Belediye Başkanı Şefik Güneşer, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin,Hacılar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yaylacı ile çok sayıda partili katıldı.

BAZI SIKINTILARIMIZ VAR

Açılışta konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz, “Kırıkkale’de merkez büromuzu açmak için burada toplandık. 5 yıllık süre içinde Kırıkkaleli hemşerilerimiz ile birlikte beraber olduk. Hizmetin en iyisini yapmaya çalıştık. Kırıkkale’nin en temel sorunların başında gelen su problemini çözdük. Samsun bulvarı üzerinde 100 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Yollarımızla, kaldırımlarımızla, itfaiyemizle, iş merkezlerimizle, devlet belediye işbirliği içerisinde stadyumumuzla, yüzme havuzumuzla sadece belediye olarak 100 milyon TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Bazı mahallelerimizde tabiî ki sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarda doğalgazdan dolayı oluştu. Bu sıkıntıları da en kısa zamanda gidermeye çalışıyoruz” dedi.

KIRIKKALEYE EN İYİ HİZMETİ BİZ SUNACAĞIZ

Yine Kırıkkale’ye en iyi hizmeti bizim sunacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın diyen Korkmaz, “Geride kalan 5 yılda olduğu gibi gelecek 5 yıl içinde de partimizin genel ilkeleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Her şeyi tam olarak yapmak bazen söz konusu olmuyor. Her zaman en iyi hizmeti yapmaya çalışırken oldukça dikkatli olduk. Hata yaptık ancak asla yanlış yapmadık. Çünkü biz idareciler geleceğimizden sorumluyuz. Bizden desteğini esirgemeyen Hükümetimize, milletvekillerimize ve halkımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN OYLARINIZ GEREKLİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri adına konuşan Vahit Erdem “5 yıldır iktidarda olan AK Parti belediyelerinin Türkiye’nin her tarafında bulunan illerin çehresini değiştirdi. Bu hizmetlerin devam etmesi gerekiyor. Merkezi hükümetin belediyeler ile iç içe olması gerekiyor. Hizmet için bu gerekli. Güzel bir Kırıkkale yaratılabilmesi için hizmetlerin bütünlüğünün devamlılığı gerekiyor. Kırıkkale’den geçen seçime göre daha fazla oy bekliyoruz. Böylece Başbakanın karşısında çıktığımızda Kırıkkale için daha çok istekte bulunabileceğiz. İşsizliğe çare bulacağız. Kırıkkale’yi teşvik kapsamına aldırarak daha güzel hizmetlerin gelmesini sağlayacağız. Aday adaylığı süreci geride kaldı. Bazı dedikodular oldu. artık ileriye bakmamızın zamanı geldi. Birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde Kırıkkale için aşk ile çalışmalıyız” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli