Anahtar Kelimeler:

Kayalak`a Destek Ziyaretleri

Kayalak`a Destek Ziyaretleri

İhsan Kayalak, Çalışmalarını Sürdürüyor.

 

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak’a destek ziyaretleri devam ediyor. Önceki gün ziyaretlerin yapıldığı Kayalak, bu ziyaretler ile memnun olduklarını söyledi.
 
Enver Güleç Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Sayın İhsan Kayalak’ı merkez seçim bürosunda ziyaret etti. Enver Güleç yaptığı ziyarette, Kırıkkale’nin MHP için önemli bir il olduğunu ifade ederek, İhsan Kayalak’ın yanında olduğunu ve artık MHP’nin iktidar olması gerektiğini beyan etti. Seçim çalışmaları ve Kırıkkale’nin sorunları üzerine Kayalak ile sohbet eden Güleç MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak’a başarılar diledi.Belediye encümenliğine aday olduğunu beyan etti.
 
Gazilerin ziyareti
Kırıkkale Gaziler Derneği kalabalık bir grupla merkez seçim bürosunda İhsan Kayalak’ı ziyaret etti. Kayalak`a nezaket ziyaretinde bulunan dernek üyeleri, çalışmalarının Kırıkkale ve insanlarımız için hayırlı olmasını diledi.
 
Karataş ziyareti

Cengiz Karataş kalabalık bir grupla merkez seçim bürosunda İhsan Kayalak’ı ziyaret etti. İhsan Kayalak’a destek mesajı veren grup bir süre Kayalak’la sohbet etti. Ziyaretlerde açıklama yapan İhsan Kayalak, bu ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini söyledi ve ziyaretler sayesinde gerekli desteği sağladıklarını vurguladı.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı