Anahtar Kelimeler:

Birlik İçinde Hareket Edelim

Birlik İçinde Hareket Edelim

Nebi Şahinli, Veli Korkmaz`a Başarılar Diledi.

 

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı olan Nebi Şahinli bir basın açıklaması yaparak aday olan Veli Korkmaz’a başarılar diledi. Her zaman için Ak Parti Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale halkının hizmetinde olduğunu dile getiren Şahinli “Kırgınlıkları ve nefsi hırsları bir kenara bırakarak, geçmişteki hatalardan ders alarak milletvekilleriyle birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi Kırıkkale’ye edilmesi gerekir” dedi.
 
Aday adaylığı sürecinde birlikte çalıştığı ekibine ve Kırıkkale halkına teşekkür eden Nebi Şahinli “Kırıkkale’ye layık belediyecilik anlayışıyla bu zaman kadar Kırıkkale’ye yapılmayanları projelendirdik. İyi bir ekiple Kırıkkale’ye yapılamayanların aslında yapılabileceğini insanlara anlattık ve gösterdik. Artık Kırıkkale’de insanların sadece bir kaldırım yapmakla belediyecilik yapılmadığını anlamasını sağlayarak onların daha sorgulayıcı olmalarını sağladık. Öncelikle sorunun işsizlik olduğunu biliyorduk. Projelerimizle alışıla gelmiş belediyecilik anlayışının dışında bir belediyenin daha farklı hizmetler verebileceğini göstermeye çalıştık. Artık bunda sonra insanlar oy verirken sadece yapılması gereken belediyecilik hizmetinin dışında yapılacak hizmetlere bakarak oy verecektir” şeklinde konuştu. 
 
BAŞARILAR DİLERİM
 
Kırıkkale’de bu günü kadar mevcut belediyecilik hizmetlerinde tam anlamıyla yapılmadığını söyleyen Şahinli “Bu a parti b parti olmuş fark etmez genel anlamda siyasilerin Kırıkkale’ye yeterince hizmet getiremediğini ifade ediyorum. İşsizlik sorunun anlattık. İnsanların aksam eve ne götüreceğini düşündüğümüz için sloganımızda halkan kopuk değil halkla beraber” oldu. Demokratik yarıştı bir kişi aday olacaktı mevcut belediye başkanını uygun gördüler kendisine başarılar diliyorum. Biz her zaman ekibimizle birlikte partimiz için çalışmayı sürdüreceğiz. Ancak Kırıkkale için yapılacak iyi hizmetleri herkese duyururken yapılacak yanlışları da anlatacağız. Hiç kimseyi küçük görmeden makamların mevkilerin halka hizmet aracı olduğunu düşünerek en iyi hizmetin yapılması gerektiğini anlatacağız” dedi.
 
AK PARTİ KIRIKKALE’DE BÖLÜNMÜŞLÜK İÇİNE GİRDİ
 
“AK Parti Kırıkkale’de bölünmüşlük içine girdi” diyen Nebi Şahinli “Bunu gidererek Kırıkkale’ye hizmet olarak bu güne kadar yapılmayanları yapmak gerekir. İnsanlar nefsi duygularını bir kenara bırakmalıdır. Onların nefsi hırsıları Kırıkkale’ye zarar vermektedir. Birlik beraberlik içinde hizmet edilmesi gerekir. Kırıkkale’ye idare eden insanlar makamlarının birer hizmet aracı olduğunu bilmelidir. Kırgınlıkları nefsi davranışları bir kenara bırakıp küskünlükleri ortadan kaldırarak Kırıkkale için ne gibi hizmet yapabiliriz düşüncesi içinde olmalıdır. Kırıkkale coğrafi olarak çok önemli bir noktadır ancak ne kamu hizmetlerinden nede özel sektörden hak ettiğini alamamıştır. Bizim üzerimize ne görev düşerse projelerimizle yapmaya hazırız” sözlerine yer verdi. Bayrak


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli