Anahtar Kelimeler:

Artık Gözler Başbakan`da

Artık Gözler Başbakan`da

Kırıkkale İle Birlikte 12 İlin Adayları Açıklanacak.

 

Aralarında Kırıkkale’nin de yer aldığı 12 ilin il merkezi, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belirlenmesi için Başbakan’ın yurt dışı gezisinden dönmesi beklendi. Yurtdışından dönen Başbakan’ın bugün ya da yarın adayları açıklayabileceği belirtiliyor.
 
Kırıkkale’de belediye başkan adaylarının kimler olacağı merakla beklendi ve bekleniyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen yaptığı açıklamada, adayları bizzat Başbakan’ın belirleyeceğini, belirlemeye yönelik kriterlerin tamamının yerine getirildiğini açıkladı. Avrupa’da olan Başbakan’ın gelmesi ile görüşmelerin yapılacağı ve adayların belirleneceği, ardından da ilan edileceği kaydedildi. Herkes merakla Başbakan’ı bekledi.
 
Yerel Basın ‘Aday Korkmaz’ Dedi
 
Bu arada şehirde il merkezi adayının kim olacağına dair haberler de yer almaya başladı. Yerel gazeteler, il merkezi adayının Veli Korkmaz olacağını duyurmaya başladılar. İki gündür bu yönde yayınlar yapılıyor. Kimi gazeteler bunu haber yaparken, kimisi ise köşe yazısında dile getiriyor. Veli Korkmaz’a yönelik eğilim artarken, bu gelişme artık açık açık dile getirilmeye başlandı. Bu konuda sorun yaşanmadığı bildiriliyor.


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu