Anahtar Kelimeler:

Baran, Seçim Bürosunu Açtı

Baran, Seçim Bürosunu Açtı

"Keskin`in Sorunlarına Çözüm Bulacağım."

 

MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Arap Osman Baran, Keskin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa MHP Milletvekili Osman Durmuş’ da katıldı. Programda MHP’liler adeta gövde gösterisi yaptılar. Başkan Adayı Baran, Keskin Belediyesine MHP bayrağını dikmek için 24 saat çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
 
Seçimlere az bir süre kala parti adayları da çalışmalarına büyük hız kazandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi, Keskin Belediye Başkan Adayı Arap Osman Baran seçim bürosunu açtı. Açılışa MHP Kırıkkale Millet Vekili Osman Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Serdar Yarar, Kadın Kolları Başkanı Hanife Işıkdemir, eski Kırıkkale Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, eski Keskin Belediye Başkanı Bülent Altınışık ve Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Saydam katıldı.

GİT KESKİNİ AL

Açılış öncesi konuşma yapan MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Baran “Yerel seçimlerde genel merkezimiz bizi buraya aday olarak gösterdi. Git Keskin’i al ve Keskin’in sorunlarını çöz ve en iyi şekilde hizmet et. Biz Keskin’in bütün sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıları çözeceğime söz veriyorum. Suyunun akmadığını, Ramazan’lık gün hanımlarımızın susuz kaldığını da biliyoruz. Keskinin su sorununu keskinin kendi suyu ile çözüm bulacağım. Belediyenin maddi sıkıntısını en aza indirmek için çaba harcayacağız” şeklinde konuştu.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli