Anahtar Kelimeler:

Otogaz`da Tek Fiyata Geçtiler

Otogaz`da Tek Fiyata Geçtiler

Rekabet Arttı, Fiyatlar Yükseldi.

 

Kırıkkale’de uzun süredir rekabetten dolayı litre fiyatı düşük olan otogazda istasyonlar tek fiyata geçtiler ve otogazın litre fiyatını artırdılar.
 
Uzun zamandır Kırıkkale’de düşük fiyatla satılan otogazın litre fiyatı artırıldı. Kırıkkale’deki akaryakıt istasyonları hem indirim ve hem de kendi aralarındaki rekabetten dolayı otogazın litre fiyatını 1,110’a kadar düşürmüşlerdi. Fiyat bu rakam ile 1,250 rakamı arasında değişiyordu. Ancak önceki gün bir araya gelen ve fiyat konusunda anlaşan akaryakıt istasyonu sahipleri, otogazın fiyatını 1,580 olarak belirlediler. Şu anda bütün istasyonlar otogazı bu fiyattan satmaya başlamış durumdalar.
 
Kalegaz Ne Yapacak?

Dün sabah bunu gören bir çok sürücü duruma tepki gösterdi. Ancak bu karara ne kadar uyulacağı merak konusu. Kırıkkale’de otogaz fiyatını her zaman düşük tutan Kalegaz’ın bu duruma itiraz etmesi bekleniyor. Kalegaz’ın istasyonlarında dün fiyat tabelasının olmadığı gözlendi. Vatandaşlar Kalegaz’ın fiyatı aşağı çekmesini umuyorlar. Böylece Kalegaz’a talep yine artacak gibi. Fiyatların bu sayede uzun süre yüksek oranda kalmaması bekleniyor. Vatandaşın en büyük umudu Kalegaz’ın indirimi olacak.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı