Anahtar Kelimeler:

Üç Hilali Keskin'e Dikeceğiz

Üç Hilali Keskin

Katılım Yüksekti

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkanı adayı Arap Osman Baran, İl Teşkilatı tarafından yapılan bir toplantı ile kamuoyuna duyuruldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Belediye Başkan adayı Baran “Keskin sadece MHP döneminde hizmet gördü. İnşallah tekrar MHP ile Keskin’e hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.  

 
KALABALIK BİR VATANDAŞ TOPLULUĞU KATILDI
Milliyetçi Hareket Partisi’nde adayı açıklanmayan tek ilçe olan Keskin’de aday resmen açıklandı. Gayri resmi olarak çalışmalarını başlayan MHP Keskin adayı Arap Osman Baran Partisinin il teşkilatında düzenlenen bir programla kamuoyuna duyuruldu. Gerçekleştirilen basın toplantısına Kırıkkale eski valisi MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, MHP Kırıkkale Milletvekili Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Osman Durmuş, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Serdar Yarar, Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve MKYK Üyesi Mustafa Pekdoğan, MHP Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak, ilçe belediye başkan adayları, kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Bugün adayını açıklamadığımız son ilçemiz olan Keskin’in adayını açıklamak için toplandık. Genel Merkezimizin de takdiriyle Arap Osman Baran’ı Keskin’in adayı olarak ilan ettik. Arap Osman Baran’ı vereceğiniz desteklerle Keskin’de belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. El ele gönül gönüle vererek Keskin Belediye Başkanlığını kazanıp, üç hilali keskin belediyesine dikeceğiz” ifadelerine yer verdi.
 
KIRIKKALE VE KESKİN HİZMETİ MHP DÖNEMİNDE GÖRDÜ
İl Başkanı Göçer’in ardından adaylığını açıklayan Arap Osman Baran, Keskin’in yıllardır hizmetlerden yoksun kaldığını belirterek, “Geçmişte MHP döneminde Sağlık Bakanı olan Osman Durmuş Keskin’e hastane yaptırmış, ambulans ve birçok teçhizat almıştır. Ama şimdi bakıyoruz bunların hiçbirisi yok. Hastaneyi de yakında sağlık ocağı yapacaklar. Bu vatana ihanettir. Böyle hizmet anlayışı olmaz. Şuna emin olun ki bizi göreve getirirseniz verdiğiniz oylardan pişman olmayacaksınız. Gerek Kırıkkale gerekse Keskin için elimizden geleni yapacağız. Önce Kırıkkale’den başlayarak sonrasında Keskin ve diğer belediyeleri alarak yeniden hizmet kazandıracağız ve herkes helal olsun verdiğimiz oylara diyecek” şeklinde konuştu.
 
 
MKE’Yİ ÖZELLEŞTİRMEK ÜLKEYE İHANETTİR
Kırıkkale eski valisi ve MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Kırıkkale’ye övgüler yağdırdığı konuşmasında, “Kırıkkale kendi memleketimden bile bir adım önde gelir. Buranın benim için ayrı bir önemi var, burası bizim toprağımız. Kırıkkale bir sanayi kenti olmak zorunda ve post endüstriyel dönemi yaşamak zorundadır. Bugün MKE’nin özelleşmesi için çalışma yapıyorlar. 2010 yılında MKE’yi özelleştirecekler. Böyle bir siyasi anlayış olamaz. Hükümetin özelleşmesi bile MKE’nin özelleşmesi kadar etkili olmaz. MKE Türkiye’nin olmazsa olmaz kuruluşudur” diye konuştu. Keskin hakkında da bilgiler veren Çelik, “Valilik yaptığım dönemde Keskin’e birçok hizmetler yapıldı. Şimdiki hükümet ne yaptı? Bunları göz önünde bulundurarak Delice’den Karakeçili’ye Keskin’den Yahşihan’a herkes birleşsin” dedi. Parti içinde yaşanan olayları değerlendiren Kırıkkale eski belediye başkanı ve MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Pekdoğan, “Herkes elini vicdanına koysun. Türkiye’nin kepaze durumu karşısında birbirimize küs olmayalım. Ülkücünün kapris yapma lüksü yoktur. Ülkücü, bir ülkücü gibi, adam gibi, erkek gibi durur, partisine küsmez. Göstermelik oy verenler ve sonradan partiye küsenler, namerttir. Arada gezen namertlere tolerans göstermeyelim. Herkes üzerine düşeni adam gibi yapar, yeter ki küs olmayalım birlik olalım” diye konuştu.
 
 
BAŞBAKAN KOLTUĞUNU KORUMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR
Türkiye’nin genel durumunu değerlendiren MHP Milletvekili Osman Durmuş ise hükümete yüklendi. Durmuş, “Türkiye’de cadı avına çıkar gibi telefonlar dinleniyor. Köstebek gibi sağı solu eşeliyorlar. Biz 29 Mart’ta sadece yeril seçim yapmayacağız. Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin yaşayıp yaşamayacağının mücadelesini sandıkta vereceğiz. Kürtçe televizyon Kürtçe konuşanlardan oy almak için çıkartıldı. Alevi açılımı Alevilerden oy almak için yapıldı. 28 Şubat’ta Erbakan’ın etrafında sıkıntı yaşayan milli görüşlülere de bize oy verin diyorlar. Başbakanın amacı koltuğunu korumak. Koltuk Amerika ile iş birliği yapmakla korunmaz, koltuk İsrail ile bir olup Filistin’e zulüm yapmakla olmaz. İstikrara oy vermiştik, hani nerede istikrar? Bu iktidar olduğu müddetçe istikrar olmaz. İstikrar ve istikbal MHP’dir” dedi. Bayrak

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı