Anahtar Kelimeler:

İnşaat İşçisinin Feci Ölümü

İnşaat İşçisinin Feci Ölümü

100 Ton Demirin Altında Kaldı.

 

Elmadağ-Kırıkkale arasındaki yol genişletme çalışmaları esnasında 100 ton demirin altında kalan işçi öldü. Feci kazada 5 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre Elmadağ rampaları olarak bilinen Çaykur mevkii yakınlarında viyadük çalışmaları esnasında dik pozisyonda bulunan demir yığınları bir anda çalışan işçilerin üzerine düşmeye başladı. İşçilerden Remzi Özkılıç, Mansur Alaş, Ali Kuran, Kemal Aslanca, Erdem Kaşhan ve Servet Özkılıç adlı işçiler yaklaşık 100 ton inşaat demirinin üzerlerine doğru geldiğini görünce kaçmaya çalıştılar. Ancak işçilerden Servet Özkılıç (21) demir yığınlarının altında kalırken diğer işçilerde vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sonrasında taşeron firmanın aracıyla ana yola kadar çıkarılan yaralılar daha sonra sağlık ekiplerince ambulansa alındı. Yaralılara ilk müdahale Elmadağ devlet hastanesinde yapılırken ağır yaralı Servet Özkılıç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Kaza sonrasında olay yerine Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek ve İlçe Emniyet Müdürü Fuat Kıy gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kaza sonucu ölen Servet Özçelik`in Diyarbakır`ın Hani ilçesinden geldiği ve 2 ay önce evlendiği bildirildi. Askerliğini kısa süre önce tamamlayan Özçelik`in borçlarını ödeyebilmek için yol inşaatında çalışmaya geldiği belirtildi.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli