Anahtar Kelimeler:

Erdem: Kimseye Taraf Değiliz

Erdem: Kimseye Taraf Değiliz

Vekiller Adına Açıklama Yaptı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, son günlerde kendisi ve diğer vekiller hakkında çıkan söylentilere açıklık getirdi. Erdem, Ak Partiden Belediye Başkanlığı için yaptığı açıklamada “ne kimsenin yanındayız nede karşısındayız. Kamuoyu yanıltılıyor” dedi.
 
AKP Kırıkkale Belediye Başkanlığı adaylığı süreci halen devam ederken, dün yapılan temayül öncesi ve sonrasında milletvekilleri hakkında kamuoyunda çıkan söylentilere Ak Parti Kırıkkale milletvekili Vahit Erdem açıklık getirdi. Özellikle kendisinin Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın karşısında olduğu ve bu yönde kanaat bildirdiği şeklindeki söylentilerin asılsız olduğuna işaret eden Erdem, “ben ne kimsenin yanındayım nede karşısındayım. Ak Partide temayül yoklaması önemseniyor. Dolayısıyla temayül yoklamasından çıkan sonuca göre adayın belirlenmesi de Başbakan’ın ağzından çıkar. Bizde bu yönde kim çıkarsa çıksın adayın yanında oluruz” dedi.
 
Belediyeyi yine Ak Parti alacak
Sözlerinde sivil toplum kuruluşları ile ilgili gelişmelere de değinen milletvekili Erdem, “Sivil kuruluşlar ile alakamız olmadı. Kaldı ki, Başbakan Türkiye’deki tüm vekiller ile bölgeleri hakkında kanaatlerini almıştır. Bizlerinde bu şekilde kanaatlerimizi aldı. Ancak şahsım olarak ben olumsuz bir kanaat bildirmedim. Gerekli olanları başbakana söyledim.” şeklinde konuştu. Ak Partinin Kırıkkale’de yine Kırıkkale Belediye Başkanlığını alacağını da ileri süren milletvekili Vahit Erdem, “biz partili olarak Başbakan’ın belirleyeceği aday kim olursa olsun yanında olur ve çalışırız” dedi.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli