Anahtar Kelimeler:

Balışeyh`te Büyük Özveri

Balışeyh`te Büyük Özveri

Başkan ve Memurlar Mesai Dışı Çalışmalar Yapıyor.

 

Balışeyh Belediyesinde çalışma mesai bitiminden sonrada devam ediyor. Balışeyh Belediyesi personeli müdür ve amirleriyle birlikte günün değerlendirmesini yapmak üzere Cehti Pehlivanlı’nın başkanlığında her akşam toplanıyorlar.
 
Muhasebe Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Emlak Servisi, Zabıta Amirliği ve bu servislere bağlı amir, memur ve işçilerle saat 17’den sonra Belediyenin Sosyal Tesisinde değerlendirme toplantısı yapan Başkan Cehti Pehlivanlı; ”Bu yaptığımız toplantılarla eksiğimizi fazlamızı görme imkânını yakalıyoruz, onun için her gün akşam yaptığımız bu toplantıya Muhasebe Toplantısı diyoruz. Ayrıca personelimizle yeni bir güne daha hazırlıklı bir başlangıç yapma imkânı buluyoruz. Bu toplantılarda başkan-personel ilişkisinden ziyade  ekip arkadaşları mantığıyla diyalog kurduğumuzdan dolayı personelimin performansının da arttığını gözlemliyorum” dedi.
 
Modern Balışeyh’e Doğru
 
Cehti Pehlivanlı: ”2008 yılı içinde yaklaşık, 10 km. kanalizasyon,10 bin metre bordür, 30 bin metrekare kilit parke, 15 km. asfalt çalışması  yaptık. Bu çalışmaların sonucunda çok şükür büyük oranda Balışeyh’i çamurdan kurtardık. Kış mevsiminden dolayı durdurduğumuz  çalışmalara 2009 Mart ayında kaldığımız yerden hızla devam edeceğiz. Özellikle E88 karayolu orta refüjde ve TOKİ sahasında ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları programımızda ilk sırada yapılacak çalışmalardandır” dedi.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli