Anahtar Kelimeler:

Seçim Bürosunu Törenle Açtılar

Seçim Bürosunu Törenle Açtılar

MHP Bahşılı Adayı Ahmet Şenses.

 

Bahşılı’da MHP seçim bürosu açılışı yapıldı. Seçim bürosunun almadığı kalabalık halk topluluğu dışarıda kar yağışına aldırış etmeden saatlerce bekleyerek partiye destek verdi.
 
Geniş katılım oldu
Seçim bürosunun açılışına ilgi yüksek oldu. Açılışa partinin önemli isimleri de katıldı. MHP İlçe Başkanı İlhan Baykal yaptığı hoş geldin konuşmasında açılışa katılanlara teşekkür etti. Seçim bürosu açılışına Kırıkkale MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak, Merkez İlçe Başkanı Serdar Yarar, Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Kırıkkale Sağlık Kamu-Sen İl Temsilcisi Yaşar Şahindoğan, Yahşihan MHP Belediye Başkanı Adayı Ahmet Sungur, Kırıkkale İl Kadın Kolları, Bahşılı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Öktem katıldılar.
 
İş ve aş vereceğiz
Açılışta konuşan Ahmet Şenses, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ülkemizin kalkınması için bayrağı her zaman önde tutan partimiz ve onun vazgeçilmez mücadeleci arkadaşlarımız, değerli hemşerilerimiz sayesinde Bahşılı’da ve il merkezde diğer ilçe ve beldelerde partimizin bayrağını belediyelere dikeceğimizden eminim. Çünkü milliyetçiliğin bu ülkeyi sevmek olduğunu, milliyetçiliğin ülkenin insanları ile birlikte olmak olduğunu, milliyetçiliğin bu toprağın insanlarına, iş vermek, aş vermek beklentilerine cevap vermek olduğunu biliyorum. İnşallah geldiğimiz günden itibaren bileklerimizi sıvayıp işimizin başına geçeceğiz” dedi.
 
Beraber çalışırız
İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Bahşılı’ya hizmetin gelebilmesi için Ahmet Şenses’e sahip çıkıp, 29 Mart’tan sonra aynı bu kabalıkla topluluğa hayırlı olsuna gelmek istiyoruz” dedi. İhsan Kayalak ise “Ben Bahşılıları çok iyi tanıyorum. İnanırlarsa, güvenirlerse, başkanın yanında iyi çalışırlarsa biz 29 Mart mahalli seçimlerde inşallah Ahmet Şenses beyi başkan olarak göreceğimize inanıyorum. Sizlerin dua ve destekleri ile beraber belediyeyi alırsak, hemen yanı başımızda Yahşihan, merkezde de biz alarak, belli bir koordinasyon içerisinde, birlik beraberlik içerisinde Kırıkkalelilere ve siz değerli hemşerilerimize en güzel hizmeti yapacağımıza şimdiden söz veriyoruz” dedi.
 
Bulunmaz kumaştır

Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, “Biz Türk milleti olarak inanç değerlerimizi ve ideallerimizi birleştirerek başlayacağımız her işe inşallah diyerek ve devamında da maşallah diyerek sürdürmeye çalışırız. Ahmet Şenses bulunmaz bir Bursa kumaşıdır. Kendisine güvendiğim ve inandığım için destek olmaya geldim. Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmazsa, meydan namussuzlara kalır. Ama biz inanıyor, güveniyoruz ki Ahmet Şenses namuslu bir arkadaştır, size emanettir, hepiniz Allaha emanet olun” dedi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli