Anahtar Kelimeler:

Kızılırmak`tan Bilim Sergisi

Kızılırmak`tan Bilim Sergisi

Büyük Takdir Topladı.

 

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu, yeni müfredata uygun, yapılandırıcı eğitime göre, yaparak yaşayarak öğretmeye devam ediyor. Salı günü velilerin de katıldığı sergiyi okul müdürü Hüseyin Çepik açtı.
 
Açılış konuşmasında Okul Müdürü Hüseyin Çepik, “Sürekli olarak yeniliklerin peşinde olduğumuzu ifade ediyoruz. Öğrenci merkezli eğitimin temelinde var olan öğrenci etkinliklerinin sergilenmesi bizim için çok önemli. Bunun için sergi ve galeri salonu hazırladık. Zamanla bütün sınıflar ve branşlar proje ve etkinliklerini sergileyecekler. Bunu belirli bir plan dahilinde yapmaya devam edeceğiz. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Serginin amacı
5 B sınıfı, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da sene başından beri yaptıkları çalışmaları sergiledi.     Sınıf Öğretmeni Barış Ökdem, “Öğrencilerimizin konuları, davranışları daha iyi öğrenmesi, pekiştirmesi, kendilerini ifade edebilmeleri ve özgüven kazanmaları amacıyla bu sergiyi düzenledik. Sene başından beri öğrencilerin aktif katılımıyla yapılan deneyler, etkinlikler, proje ve performans ödevleri sergilendi. Örneğin; basit termometre, güneş fırını, uçurtma, boşaltım ve sindirim modelleri v.s. Bunları sınıfta sergiledik.
 
Beğendiler

Ayrıca velilerimize ve öğrencilerimize de sunmak istedik. Velilerimiz beğeniyle gezdiler, memnun ayrıldılar. Değerli vakitlerini ayırıp kıymetli yavrularının çalışmalarını görmek için açılışa katılan velilerimize çok teşekkür ederim” dedi. Ayrıca okul içinde de diğer öğrenciler sergiye büyük ilgi gösterdiler. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli