Anahtar Kelimeler:

Çetiner, Asker Uğurladı

Çetiner, Asker Uğurladı

MHP Adayı Çetin Çetiner.

 

MHP Sulakyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çetiner, askere gidecek 1988-4 tertiplerle Kırıkkale’de bir alabalık tesisinde yemekte buluştu. Yemeğe Sulakyurt İl genel meclisi adayları ve Sulakyurt İlçe başkanı ve yönetimi katıldı.Askere gideceklere bir konuşma yapan Çetin Çetiner; Türk Milletinin askerlik kavramına verdiği önemden bahsederek, askerliğini yapmayan insanların genel olarak evlenirken, işe girerken bir takım sorunlar yaşadığını ifade ederek, askerliğin öneminden ve kutsal bir görev olduğundan bahsetti.
 
Bu kutsal görevde tüm asker adaylarına başarılı görevler dileyen Çetiner “başlanan her işin bir gün mutlaka biteceğinin, sayılı günlerin tez gelip geçeceğini, vatani görevleri süresinde ve sonrasında her zaman, her vakit beni arayabilirsiniz” dedi.
 
MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çetiner konuşmasına devamla “güle, güle gidin, güle güle gelin, Rabbim sizlere kolaylık versin.Sevdiklerinize bir an önce kavuştursun...Sizlere elimden geldiğince her zaman yardım edeceğim, destek olacağım.Maddi manevi her konuda, her zaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım” dedi.
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli