Anahtar Kelimeler:

Yollara Dikkat Edin

Yollara Dikkat Edin

Karayolları Uyardı.

 

Karayolları Genel Müdürlüğü, aralarında Kırıkkale’nin de olduğu bazı bölgelerde yollarda yürütülen çalışmalar konusunda sürücüleri devamlı uyarıyor.
 
Karayollarının bazı kesimleri kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor. Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bahçesaray-Yukarı Narlıca, Of-Çaykara-Bayburt yolu Soğanlı Dağı mevkisi, Araklı-Dağbaşı-Uğrak yolu Salmankas mevkisi kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor. İkizdere-İspir yolu Ovit Dağı mevkisi sis ve çığ tehlikesine karşı 17.00-08.00 saatleri arasında ulaşıma kapalı olacak.
 
 Kırıkkale yolu

Akşehir-Yalvaç yolu, 9-21. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle patlatma yapılacağından bugün ve yarın ulaşıma kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Ankara-Kırıkkale-Delice ayrımı yolunun 44-55. kilometreleri arasındaki (Elmadağ rampaları) yapılan patlatma nedeniyle zaman zaman trafiğe kapatılan yol, çalışma sırasında dökülen taş parçalarının temizlenmesinden sonra ulaşıma açılıyor.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu